For Honor (PS4)

A játékhoz online kapcsolat szükséges!

Cikkszám: 5908305217640
Gyártó: Ubisoft
Kívánságlistára teszem
8.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
For Honor (PS4)
8.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Vágj magadnak pusztító utat a csatatéren, miközben a túlélésért, a dicsőségért küzdesz a For HonorTM-ben, a Ubisoft Montreal és egyéb Ubisoft-stúdiók közreműködésével készült új közelharci akciójátékában. 

Lépj be a dübörgő háború káoszába bátor lovagként, brutális vikingként, vagy misztikus szamurájként. A For Honor egy gyors tempójú kompetitív élmény, amely a játéktudást, a taktikázást és a csapatjátékot házasítja a könyörtelen közelharccal.

A For Honor innovatív irányítása, az Art of Battle-rendszer révén az egyedi képességekkel, fegyverekkel rendelkező hősök felett maximális kontrollt gyakorolhatsz, miközben földért, dicsőségért és becsületért küzdesz. Képzett harcosként minden eléd kerülő gyalogoskatonát, íjászt és rivális hőst elpusztíthatsz az intenzív, életszerű csatatereken!

EGYEDI, KITANULÁSRA VÁRÓ HŐSÖK
Válaszd ki a kedvenc harcosod három hős közül: légy halálos lovag, brutális viking, vagy épp hidegvérű szamuráj. A csaták menetét és a frakciók sikerességét is befolyásolni képes héroszok egyedi fegyverekkel és harci stílusokkal rendelkeznek. Mutasd meg egyedi személyiséged és kelts félelmet az ellenfelekben harcosod testreszabásával, beleértve a viselt páncélzatot, sisakot, vagy épp fegyvert.

EMLÉKEZETES SZTORIKAMPÁNY
Az emlékezetes sztorikampány során mind a három frakció hőseit irányíthatod. Rohanj le kastélyokat és erődítményeket, fordítsd meg a masszív csaták kimenetelét, és vívj meg halálos veszélyt jelentő főellenfelekkel az intenzív párbajok során, ahol nem csupán minden képességedre, de rátermettségedre is szükséged lesz a túlélés érdekében, így akadályozva meg a szálakat mozgató könyörtelen és vérszomjas hadúr, Apollyon terveit.

ÚTTÖRŐ MULTIPLAYER
Az úttörő multiplayer módok próbára teszik képességed és tudásod: harcostársaid oldalán küzdve a koordináció és a kommunikáció vezet majd sikerre, miközben támogatod társaid, lemészárolod ellenfeleid, és uralod a csatateret!

INNOVATÍV „A CSATA MŰVÉSZETE” IRÁNYÍTÁS
Érezd hatalmas fegyvered súlyát minden csapáskor: az Art of Battle irányítási rendszer precíz és könnyen eltanulható szisztéma, amely úgy lett megtervezve, hogy minden egyes mozdulatod fölött maximális kontrollt gyakorolhass.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
for honor ps4 ubisoft-200810-0823