Turtle Beach Elite 800P Wireless Gaming Headset

  • Aktív zajszűrésének köszönhetően zavartalan használatot biztosít játék közben.
  • Bluetooth kompatibilitás mobiltelefonokkal.
  • DTS Headphone:X 7.1 technikája térhatású hangzást eredményez.
  • Rejtett, kiemelkedő minőségű mikrofonokkal ellátott.
  • Beépített, újratölthető akkumulátora akár 10 órás használatot tesz lehetővé.
Cikkszám: 731855033904
Gyártó: Turtle Beach
Kívánságlistára teszem
69.990 Ft
Turtle Beach Elite 800P Wireless Gaming Headset
69.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A TURTLE BEACH® STEALTH 800 a Playstation 4 legfrissebb díjnyertes headsetje, és az új vezeték nélküli technológiájának és a Windows Sonic térhangzásának bemutatása, valamint az aktív zajcsökkentés és a Bluetooth kapcsolat az új Turtle Beach Audio Hub alkalmazással. A STEALTH 800 egy teljesen új, modern stílusban működik, és élénk surround hangzást és csevegőhangot biztosít az erős 50 mm-es fülhallgatóval, valamint a Turtle Beach híres, nagy érzékenységű mikrofonja, amely némításra képes. A kényelem érdekében a STEALTH 800 a Turtle Beach egyedülálló ProSpecs ™ szemüvegének legújabb designját mutatja be, és szintetikus bőrrel borított fejpántja és fülpárnái vannak. A STEALTH 800 a Turtle Beach exkluzív Superhuman Hearing ™ hangzásszabályozás, a mikrofonfigyelés, a független játék- és csevegőhang vezérlés, a Dynamic Chat Boost ™, a hangfelvételek, a Bass Boost funkció és a 10 órás újratölthető akkumulátor.

Szemüveg barát
A Turtle Beach szabadalmaztatott ProSpecs ™ Glasses Relief System legújabb verziója két habos fülpárnát tartalmaz, lágyabb habként a fülpárnák részében, amelyben a szemüvege elfér, így lehetővé teszi a játékosoknak, hogy szemüvegben is kényelmesen játsszanak.

Független játék és csevegő hangerőszabályzó
Találd meg a tökéletes egyensúlyt a játék audio és chat audio között.

10 órás akkumulátor élettartam
A fedélzeti újratölthető akkumulátor akár 10 órás játékot kínál egy feltöltéssel, így mindig készen áll a játékra..

Erős 50 mm-es hangszórók
Hallj meg minden apró neszt magas vagy mély hangot a nagy, 50 mm-es hangszórón.

Dinamikus Chat Boost ™
Automatikusan a játék hangerejéhez igazítja a bejövő csevegő hangerőt, így tisztán hallja csapattársait, és soha nem hagyja figyelmen kívül a parancsot.

Aktív zajcsökkentés
Az aktív zajcsökkentésű Turtle Beach fejhallgatók célja, hogy teljesen elmerüljenek a játékokban. A gomb megnyomásával a fejlett zajcsökkentő technológia aktívan figyeli a külső hangokat, és megszünteti azt, így a játékra összpontosíthat. Élvezze a tiszta játék és csevegés hangját, zavartalanul.

Flip-up mikrofon
A Turtle Beach híres, nagy érzékenységű mikrofonja új formába öntve, hangos és tiszta hangot adva annak érdekében, hogy a parancsokat mindig hallja. Ráadásul, ha nem használja a készüléket, elindul a néma üzemmódból, és visszahajtható a fülhallgató kialakításába.

Mic monitoring
Csak beszélj ... ne üvölts, köszönhetően annak a képességnek, hogy hallod a saját hangod hangerejét a fülhallgatón belül, nehogy kiabálj a csapattársakkal és más játékosokkal.

Bluetooth kapcsolat
Csatlakoztassa a STEALTH 800-at mobiltelefonjához / táblagépéhez Bluetooth-on keresztül, és használja az új Turtle Beach Audio Hub alkalmazást, hogy gyorsan változtassa meg hangerejét. Ezenkívül zenelejátszást és hívást fogadhat a mobil / táblagépekről a játék közben.

Superhuman Hearing ™
A Turtle Beach exkluzív Superhuman Hearing ™ hangzás beállításával versenyelőnyt kaphatsz, ha meghallhatod a finom, mégis játékszempontjából fontos hangokat. Segítség az élet-halál döntésekhez, ez emel a többiek fölé. Hallhatsz mindent. Győzd le mindenkit.

Hangbeállítások, beleértve a mélyhangkiemelést
Növelje a játékélményt négy hangszínszabályzóval, többek között Bass Boost, Signature Sound, Bass and Treble Boost, and Vocal Boost

Adatok:
Hangcsatlakozás - Közvetlen vezeték nélküli kapcsolat / 3,5 mm
Hangszóró frekvencia-válasz - 20Hz-20kHz
Fejhallgató teljesítmény - Akkumulátor
Akkumulátor - Újratölthető 1000mAh lítium-polimer
Hangszóró mérete - 50 mm neodímium mágnesekkel
Mikrofon - Flip-Up Omni-Directional
Fejpántos / fülbevaló anyag - fekete műbőr habosodással
Fülpárna - over ear (zárva)

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
gaming headset Headset