Prodeus (PS5)

Megjelenés: 2023.02.14
Cikkszám: PS5PRODEUS
Kívánságlistára teszem
11.990 Ft
Prodeus (PS5)
11.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Éleszd fel az old-school belsőnézetes shooterek káoszát!

A Prodeus egy régi belsőnézetes shooter, újraélesztve a modern rendering technikákkal és technológiával. Éld át a minőséget, amelyet elvársz egy modern AAA játéktól, mindezt retro kinézettel és játékmenettel, amelyek a régebbi gépek technológiai limitjeit veszik figyelembe.

A játékban egy FPS veteránok által készített kampány található, kooperációs és kompetitív többjátékos módok, klasszikus módok, valamint egy beépített közösségi térképkereső az azonnali akció és a közel végtelen játszható szint érdekében.

Fesd vérvörösre a falakat. Ez az a Boomer Shooter, amire mindig is vágytál!

Jellemzők

•    Retro kinézet a modern korszakban: a múlt és a jelen shooterei találkoznak egy olyan grafikával, amely kombinálja a mai, kiváló minőségű 3D technológiát a retro látvánnyal. Éld át a lo-fi pixelek elképesztő robbanásait és a csúcstechnológiájú részecskeeffektusokat, miközben megütközöl a Prodeániakkal és a Káosz erőivel.

•    Igazi retro FPS káosz: vértezd fel magad egy gyors, őrjítő és végtelen akcióra. Robbantsd és vágd magad keresztül káoszszülte lények hordáin a legjobb klasszikus fegyverek arzenáljával.

•    Vörös eső: fröcsköld le az acélfalakat és az űrlényhallokat az ellenségeid vérével. Éld át a régi shooterek véres izgalmát úgy, mint még soha, köszönhetően a Prodeus elragadóan őrült feldaraboló rendszerének köszönhetően.

•    Közösség által készített szintek: fedezz fel új, a közösség által létrehozott pályákat és arénákat a beépített keresőben és tartsd frissen a zsigeri harcot.

•    Többjátékos őrület: állj csapatba és nézz szembe más játékosokkal a különböző többjátékos módokban. Játssz a kampánnyal 4-játékos kooperációs módban vagy ugorj fejest a csetepatéba a 16-játékos Deathmatch, Team Deathmatch, CTF és más játékmódokkal, majd lépj a következő szintre azáltal, hogy létrehozod és megosztod az egyedi játékmódjaidat.
•    Vedd fel a zene ritmusát: lövöldözz, miközben metál zenéket hallgatsz a retro FPS zeneszerzőtől, Andrew Hulshulttól (DOOM Eternal: The Ancient Gods, Dusk, Amid Evil), amelyek dinamikusan változnak a tetteidnek megfelelően.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!