> PS5 > PS5 játékok > Hades (PS5)

PS5Hades (PS5)

Az ár nem végleges, a megjelenésig változhat!

Státusz: Előrendelhető

Megjelenés: 2021.08.13.

Termékkód: PS5HADES

11 990 Ft‎

Kosárba

Video

30 hasonló termék

Részletes leírás

Vágd ki magad a pokolból a több mint 50 Az év játéka díjra jelölt Hades játékban!

A Bastion és a Transistor alkotóinak ebben a roguelike kazamatajátékában az Olympus erejét és mitikus fegyvereit használod, hogy kiszabadulj a holtak istenének karmaiból, miközben minden szabadulási kísérlettel erősebbé válsz és többet tudsz meg a történetről.

A fizikai kiadás tartalmaz néhány bónusz extrát:
Egy letöltőkódot Darren Korb zeneszerző eredeti zenei anyagához, benne két és fél óra vérpezsdítő zenével a játékhoz.
Színes 32 oldalas karakterismertető füzetet Jen Zee rajzaival, benne a játék isteneinek, szellemeinek és szörnyeinek színes szereplőgárdájával.

Jellemzők:

Verekedd ki magad a pokolból:
Az alvilág halhatatlan hercegeként az Olümposz erejét és mitikus fegyvereit használva kiszabadulhatsz a halottak istenének karmai közül, miközben minden egyes menekülési kísérlet erősebbé tesz és egyre jobban megismered a történetet.

Szabadítsd fel az Olümposz dühét:
Az olimpiaiak fedeznek! Találkozz Zeusszal, Athénével, Poszeidónnal és még sokakkal, és választhatsz a képességeidet fokozó, több tucatnyi erőteljes adományuk közül. Több ezer életképes karaktert fedezhetsz fel menet közben.

Barátkozz istenekkel, szellemekkel és szörnyekkel:
Teljes hangú színes, nagyformátumú szereplőgárda várja, hogy megismerd. Ismerj meg másokat is általuk és élj át több ezer egyedi eseményt, miközben megtanulod valójában mi forog kockán ebben hatalmas diszfunkcionális családban.

Újrajátszhatóságra építve:
Minden alkalommal meglepetések várnak, amikor belemerülsz az állandóan változó alvilágba, aminek őrző főnökei emlékezni fognak rád. Használd az erőteljes Éjszaka tükrét, amely tartósan megerősít és adj magadnak előnyt, amikor legközelebb lelépsz otthonról.

Semmi sem lehetetlen:
Az állandó frissítéseknek köszönhetően nem kell istennek lenned ahhoz, hogy megtapasztald az izgalmas harcot és a lebilincselő történetet. Bár, ha történetesen az is lennél, fokozd a kihívást és készüljegy kis izgalmas akcióra, amely próbára teszi jól begyakorolt képességeidet is.

Supergiant stílus:
A gazdag és atmoszférikus megjelenés, valamint a narratíva egyedi ötvözése, amely a Supergiant játékok lényege, itt is teljes erővel jelen van: látványos kézzel festett környezetek és vérpezsdítő eredeti zenék keltik életre az alvilágot.

Tulajdonságok

  • Előrendelés - Előrendelhető
  • Játék kategória - Akció / RPG
  • Korhatár - 12+

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK A TERMÉKRŐL

Hades (PS5)

Hades (PS5)

Az ár nem végleges, a megjelenésig változhat!

Értékelés írása