> PS5 > PS5 játékok > Tom Clancys Rainbow Six Extraction (PS5)

PS5Tom Clancys Rainbow Six Extraction (PS5)

Az Orbital Decay előrendelői DLC az alábbiakat tartalmazza:
LION és FINKA:
Orion maszk
Orion uniformis

Vaporized fegyverskin
Crashlander fegyvercharm

Státusz: Előrendelhető

Megjelenés: 2022.01.31.

Termékkód: PS5RSSEXTRACTION

21 990 Ft‎

Kosárba

Video

30 hasonló termék

Részletes leírás

A Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction egy belső nézetű, 1-3 fős kooperatív taktikai shooter. Hozd létre a Rainbow Six operátorokból álló elit csapatod és hatolj be a kiszámíthatatlan fertőzött zónákba, hogy felfedd a halálos és folyamatosan fejlődő, űrbéliArchæns-fenyegetés rejtélyét. A tudás, a kooperáció és a taktikusság lesz a legjobb fegyvered!

VEZESS ELIT RAINBOW SIX OPERÁTOROKAT KOOPERATÍV MÓDBAN, VAGY EGYEDÜL

Válassz a helyzethez adaptálódott 18 Rainbow Six operátor közül. Mindegyikük egyedi fegyverekkel gadgetekkel, képességekkel rendelkezik. A befejezett küldetések révén operátorod szintet lép, nőnek a statisztikái, új loadout opciókhoz jut, és erőteljesebb harci perkeket szerez.

TÉGY MINDENT KOCKÁRA A KISZÁMÍTHATATLAN FERTŐZÖTT ZÓNÁKBANA

12 egyedi, az Egyesült Államok négy régióját feldolgozó térképeken procedurálisan generált kihívások, ellenfelek, fertőzések, és egyre magasabb nehézségi fokok várnak, így a veszélyforrások kiszámíthatatlanok és folyamatosan változnak. Minél messzebbre mész, annál nagyobb jutalomban részesülhetsz, de ezzel együtt nő a kockázat is. Azok, akik nem tudnak élve kijutni, operátorukat ideiglenesen elveszítik. Visszaszerezni őket csak mentőakcióval lehet, mielőtt a parazita végleg átveszi felettük az irányítást.

KÜZDJ MEG EGY HALÁLOS ÉS FOLYAMATOSAN FEJLŐDŐ IDEGENFENYEGETÉSSELA

Chimera-parazita és annak evolválódóArchæn-jairendkívül halálos, érző organizmusok. Nézz szembe több mint 10 különböző fajtájukkal, az agresszív Spikertől kezdve a ravasz Tormentoron áll az Apexig. Éld túl a Sprawlt, az öntudattal rendelkező élősködő szövet áramát, amely egyre nagyobb területet foglal el a zónában, átalakítva az ökoszisztémát, előnyhöz juttatva az Archænokat.

MULTIJÁTÉK ELŐNYÖK

A játék a crossplayt és a platformok közötti mentésekátvitelét egyaránt támogatja. Játssz mind da Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-el és a Tom Clancy’s Rainbow Six Extractionnal, hogy megnyisd a Tom Clancy’s Rainbow Six Siege mind a 18 operátorát, sőt: a játékosok a United Front bundle-t is megkaphatják mindkét játékban!Tulajdonságok

  • Előrendelés - Előrendelhető
  • Játék kategória - FPS
  • Korhatár - 18+
  • Gyártó - Ubisoft

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK A TERMÉKRŐL

Tom Clancys Rainbow Six Extraction (PS5)

Tom Clancys Rainbow Six Extraction (PS5)

Az Orbital Decay előrendelői DLC az alábbiakat tartalmazza:
LION és FINKA:
Orion maszk
Orion uniformis

Vaporized fegyverskin
Crashlander fegyvercharm

Értékelés írása