Razer Blackshark V2 Pro wireless gaming headset - Fehér (RZ04-03220300-R3M1)

Cikkszám: RZ04-03220300-R3M1
Gyártó: Razer
Kívánságlistára teszem
54.890 Ft
Razer Blackshark V2 Pro wireless gaming headset - Fehér (RZ04-03220300-R3M1)
54.890 Ft

Leírás és Paraméterek

Nagy sebességű átvitellel és rendkívül alacsony késleltetési idővel ez az esports vezeték nélküli fülhallgató a korszerű 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik, amely biztosítja a veszteségmentes hangot, amely mindig szinkronban lesz a játékával. A vadonatúj szabadalmaztatás lehetővé teszi a magas, közepes és alacsony hangfrekvenciák egyedi replikálását, hogy gazdagabb magas, tisztább hangzást és erős basszust biztosítson.

A Razer BlackShark V2 Pro titán bevonatú membránokat is tartalmaz, ami fokozott tisztaságot kölcsönöz az összes hallott hangnak, így minden fogadott üzenet mindig éles és tiszta. Ennek a levehető 9,9 mm-es mikrofonnak a felvételi mintája nagyobb oldalsó zajcsökkentéssel rendelkezik, mint a kardioid mikrofon, és az érzékeny alacsony frekvenciás válasznak és a nyitott mikrofon fedelének köszönhetően a lehető legkevesebb akadályt okozza a hangátvitelben.

A fülhallgató a speciális plüss párnák segítségével tökéletes hangszigetelést biztosít. Az új generációs térhatású hangzás tovább növeli a játékélményt.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!