Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven (Switch)

Megjelenés: 2024.10.24.
Elérhetőség: Előrendelhető
Cikkszám: SWRS2ROTS
Gyártó: Square Enix
Kívánságlistára teszem
24.990 Ft
Menny.:db
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven (Switch)
24.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A SaGa franchise ötödik felvonása Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven néven tér vissza, amely az 1993-as eredeti szerepjáték teljeskörű remake-je. Vágj bele egy izgalmas kalandba, amely nem csak az elkötelezett rajongóknak, de az újoncoknak is szól, kihangsúlyozva a SaGa franchise klasszikus és új funkcióit, a japán és angol szinkront, az újrahangszerelt zenéket és sok mást!

A múltban a Hét hősként ismert harcosok az emberiség megmentése érdekében küzdöttek. Imádásuk azonban utálásba fordult, ahogy ős társaik elkezdtek férni erejüktől, és egy másik dimenzióba száműzték őket. Jótetteik legendaként éltek tovább, melyek megjövendölték, hogy a hősök egy napon visszatérnek, mikor a világnak a legjobban szüksége lesz rájuk… A legenda igaznak bizonyult, a hősök visszatértek… de hosszú számkivetettségük megrontotta őket, és most bosszút esküdtek mindazok ellen, akik ellenük fordultak.

Bújj Avalon-császár bőrébe és vedd fel a harcot az ördögi légiókkal terjeszkedő hősökkel szemben. Védd meg birodalmad generációkon át, bővítsd ki annak határait, és győzd le a hét hőst, hogy megmentsd a világot!

Karakterek & birodalomi utódlást
Egyesítsd erőidet több mint 30 különböző karakterosztályt erősítő szereplőkkel, akik változatos foglalkozások és fajok repertoárját képviselik, kedvenc fegyvereikkel, egyedi képességeikkel és hatékony taktikáikkal. Válaszd ki a következő császárt a jelentkezők széles kínálatából, melyek mindegyike jogosult a trón megöröklésére, hogy a következő főszereplőként éljenek tovább. Az előző uralkodók tudását és képességeit megöröklik utódai, szoros köteléket kovácsolva közted és választott szereplőid között.

Kötetlen történetmesélés
A játék egyedi történetszerkezettel rendelkezik, amely a döntéseidre és a teljesített feladatok sorrendjére reagálva kínálja narratív élményeinek során, figyelembe véve, hogyan bővíted birodalmad és milyen sorrendben szállsz szembe a hét hőssel. Döntéseid és cselekedeteid drasztikusan megváltoztatják a császár kalandját!

Harc
Az eredeti játék stratégiai, körökre osztott harcrendszere egy új idővonal rendszerrel gazdagodott. Élvezd ki az olyan klasszikus SaGa mechanikákat, mint a „Glimmerek”, ahol új képességeket tanulhatsz a csata hevében, vagy a „Formációk”, melyek egyedi előnyöket biztosítanak kísérőid számára azok összetétele alapján. Ezen felül a remake egy új „Egyesített támadás” funkciót kínál, amely segítségével olyan kombótámadásokat vethetsz be, melyek megfordíthatják a csata végkimenetelét.

Grafika
Az eredeti 2D pixel spriteok immáron teljes 3D-ben pompáznak, miközben megtartják megkapó, ismerős külsejüket, melyek Tomomi Kobayashi gyönyörű illusztrációira épülnek. Minden város és dungeön ábrázolásra kerül, újradolgozott tereppel és útvonalakkal.

Nehézségi szintek
Válassz három nehézségi szint közül, igazodva játékstílusodhoz: Casual, Normal és Hard (Klasszikus). A casual sztoricentrikus élményt kínál, kisebb hangsúlyt fektetve a csatákra, míg a Normal a veterán RPG-játékosoknak készült, akik egy kiegyensúlyozott élményre várnak. A Hard (Classic) tökéletes azok számára, akik az 1993-as eredeti brutális, de kielégítő játékélményére vágynak.

Zene & Szinkron
Kenji Ito visszatér, hogy új tételekkel gazdagított zenét kínáljon! A zene szabadon váltható az eredeti és az új verzió között. Ezen felül minden jelentősebb jelenet teljeskörű japán és angol szinkront is kapott. 

Előrendelhető termék Igen
Játék kategória RPG (Szerepjáték)
Korhatár 12+
Megjelenés 2024.10.24.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!