Sonic Colours Ultimate Limited Edition (Switch)

Cikkszám: 5055277038886
Gyártó: Sega
Kívánságlistára teszem
13.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Sonic Colours Ultimate Limited Edition (Switch)
13.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Csatlakozz Sonic-hoz egy életre szóló, villámgyors kalandra! A gonosz Dr. Eggman egy gigantikus csillagközi vidámparkot épít, tele lenyűgöző hullámvasutakkal és színes látványosságokkal – de mindezt egy rabul ejtett idegen faj, a „Wisps” látja el energiával.

Szabadítsd fel a Wisps fajt Sonic elképesztő sebességét bevetve, és ismerd meg káprázatos erejük titkát, ahogy felfedezel hat egyedi és színes világot, tele veszedelmes ellenfelekkel és leküzdésre váró kihívásokkal.

Lélegzetelállítóan feljavított látványvilág, új funkciók, egy új játékmóddal és továbbfejlesztett játékmenet – ez a tökéletes Sonic Colours élmény. Sonic-ot alaposan próbára teszi majd ez az izgalmas utazás és a Wisps felszabadítása, de az idegen faj és a te segítségeddel garantáltan átmegy majd a vizsgán.

Jellemzők

FOLYAMATOS AKCIÓ SONIC TEMPÓJÁBAN
Gyorsíts fel adrenalin pumpáló sebességre, száguldj át kihívásokkal teli világokon, és manőverezz veszedelmes akadályok között. Időzítsd tökéletesen támadásaid, hogy feltöltődj és szupersonicus sebességet érj el!

CSILLAGKÖZI VIDÁMPARK
Fedezz fel és járj be olyan magával ragadó helyszíneket, mint az ínycsiklandó finomságoktól hemzsegő Sweet Mountain, vagy a tengeri lényekkel és medencék végtelen sorával teli Aquarium Park – melyek mindegyike egy rejtélyes űrbéli vidámparkhoz kapcsolódik.

WISP ERŐSÍTŐK
Változtasd át Sonic-ot a Wisps lenyűgöző idegen erőit bevetve, hogy legyőzd ellenfeleid és felfedezd a csillagközi vidámpark titkait. Hatolj át szilárd tárgyakon és fedezz fel alternatív útvonalakat az új Jade Ghost Wisp segítségével.

JOBB, MINT VALAHA
Kompatibilis az újgeneráció konzolokkal és színesebb, mint valaha feljavított látvánnyal és grafikával (4K felbontás PlayStation 4-en és Xbox One-on). Tükörsima 60 FPS PlayStation 4-en és Xbox One-on, valamint számos más játékmenet fejlesztés.

RIVAL RUSH MÓD
Tedd próbára képességeid, és mérkőzz meg Metal Sonic-kal! Dönts meg rekordokat és győzz a jutalmak feloldásához.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
blackfriday2021