Sony WH-1000XM5 Bluetooth zajszűrős fejhallgató - Fekete

Cikkszám: WH1000XM5B.CE7
Gyártó: Sony
Kívánságlistára teszem
118.490 Ft
Sony WH-1000XM5 Bluetooth zajszűrős fejhallgató - Fekete
118.490 Ft

Leírás és Paraméterek

A TE VILÁGOD ITT KEZDŐDIK

A nyolc mikrofont vezérlő két processzorral, a viselési körülmények és környezet alapján automatikusan optimalizáló Auto NC Optimizerrel, valamint az újonnan kifejlesztett hangszóróegységgel a WH-1000XM5 fejhallgató iparágvezető zajcsökkentést
kínál, mely újraírja a zavartalan zenehallgatás és a hívások tisztaságának szabályait.

A legjobb zajszűrőnk még jobb lett

Éld át, hogy ez a Sony zajszűrő fejhallgató hogyan ötvözi a valaha volt legfejlettebb zajszűrési megoldásunkat a szuperlatívusz hangzással az igazán figyelemre méltó hallgatási élmény érdekében.

A legjobb zajcsökkentés

A több mikrofonos zajszűréssel ellátott WH-1000XM5 vezeték nélküli fejhallgatónk a repülőgépzajtól az emberi hangokig minden eddiginél több magas- és középfrekvenciás hangot zár ki. Az automatikus zajszűrés-optimalizáló a viselési feltételek és a környezet alapján nyújtja a legoptimálisabb zajszűrést.

Többszörös zajérzékelő technológia 

A fülhallgató egységeken elhelyezett négy mikrofonnal ez az eddigi legnagyobb előrelépés a zajszűrés terén. A környezeti hangok még pontosabban rögzülnek, ami a magas frekvenciájú zajok drámai csökkentését eredményezi. Az automatikus zajszűrésnek köszönhetően a teljesítmény optimalizálása mindig automatikusan történik a viselési feltételek és az olyan külső környezeti tényezők alapján, mint a légnyomás.

Összehasonlíthatatlan zajcsökkentés

A Sony által fejlesztett speciális V1 beépített processzor maximális teljesítményt hoz ki a QN1 HD zajszűrő processzorból. Ez az egyedülálló technológiai kombináció nyolc mikrofont vezérel, hogy példátlan zajszűrési minőséget biztosítson.

Speciálisan kialakított 30 mm-es hangszóróegység

A speciális kialakítású, lágy peremű 30 mm-es hangszóróegység jobb zajszűrést kínál, ami környezeti zajok nélküli, precíz zeneélményt nyújt. A szénszálas kompozit anyag könnyű és nagy merevségű kupolát eredményez, és javítja a hang tisztaságát, különösen a magas frekvenciatartományokban.

Tökéletesen kidolgozott szuperlatív hangzás

A speciális kialakítású, szénszálas kompozitból készült könnyű és merev kupolájú 30 mm-es hangszóróegységgel jobb a nagyfrekvenciás érzékenység és természetesebb a hangminőség. A Sony egyedi technológiája tiszta, egyenletes hangzást nyújt: Az aranyat tartalmazó forrasztóanyag kiváló vezetőképességet, a kifinomult hangellenállás egyenletes energiaeloszlást, az optimalizált áramkörök pedig jobb jel-zaj arányt nyújtanak.

Iparágvezető hívásminőség

A precíz hangfelismerési technológia négy nyalábformáló mikrofont és egy MI-alapú zajcsökkentési algoritmust használ a hangod precíz elkülönítéséhez. Az újonnan kifejlesztett, szélzajokat csökkentő struktúra minimalizálja a hívások közben tapasztalt szélzajt. Bárhol is vagy, mindig tisztán fogsz hallani és érthető leszel.

Több mikrofon, a Te hangodra összpontosítva

A négy nyalábformáló mikrofonnal felszerelt fejhallgató kizárólag a Te hangod felvételére van kalibrálva. A magasabb jel-zaj aránynak köszönhetően minden szót észlel, még zajos környezetben is.

Rendkívül tiszta, zajmentes hívások

A fejlett jelfeldolgozást végző, precíz beszédhangfelvevő technológiának hála a hívás másik résztvevője tisztán fogja hallani a hangod, még akkor is, ha zajos környezetben vagy. A zajcsökkentő algoritmust MI-alapú gépi tanulással fejlesztettük ki, több mint 500 millió hangminta felhasználásával, hogy elnyomja a környezeti zajt és tisztán kiemelje a te hangodat a különböző környezetekben.

Egész napos kényelem zajmentes kialakítással

A könnyű, gyönyörű kivitelezésű fejhallgatónak a legújabb fejlesztésű, puha tapintású bőrborítása van. Szorosan simul a fejhez, nem nyomja a fület, közben kizárja a külső hangokat. WH-1000XM5 fejhallgató: zajtalan kialakítás, fokozatmentes csúszka, zökkenőmentes forgó és akasztó. A viselése igazi élmény.

Az adaptív hangszabályozás automatikusan alkalmazkodik hozzád – bármit is csinálsz éppen

Az intelligens adaptív hangszabályozási funkció érzékeli, hogy hol vagy és mit csinálsz, majd az ideális hangzásélménynek megfelelőre módosítja a környezetihang-beállításokat. Amikor aktiválva van, megtanulja felismerni a viselkedésedet és a gyakran látogatott helyszíneidet – például a munkahelyedet vagy a kedvenc kávézódat –, és a hangzást a helyzetnek megfelelően módosítja.

Zökkenőmentes zene- és hangértesítések

Az Auto Play akkor szolgáltat zenét és értesítéseket, amikor arra szükséged van. A zene akkor szólal meg, amikor szeretnéd: ha felveszed a fejhallgatót, vagy szünetet tartasz egy rövid sétával, így könnyedén feldobja a hangulatot. A hangos értesítés emlékeztet minden fontos eseményre, telefonod tehát biztonságban a zsebedben maradhat. Kapcsolódj a Spotify-hoz, az Endelhez és zenei alkalmazásokhoz 1, hogy hozzáférhess kedvenc zenéidhez és pihentető hangzásvilágokhoz. Az Auto Play béta-fázisban van: a funkcionalitás és a felhasználói élmény változhat vagy fejlődhet

Többpontos csatlakozás

A teljes kényelem érdekében a Bluetooth® fejhallgató egyszerre két Bluetooth® készülékhez is csatlakoztatható. Így ha hívás érkezik, akkor a fejhallgató tudni fogja, hogy melyik készülék csörög, és automatikusan a megfelelőt kapcsolja. Ezenkívül gyorsan átválthatsz a fejhallgatóval a két készülék valamelyikére egyetlen gombnyomással.

Egész napos használat, gyorstöltés

A 30 órányi akkumulátorkapacitásnak hála elegendő teljesítmény áll rendelkezésedre hosszú utazásnál is. Gyors feltöltéshez 3 órányi lejátszásra elég energiát vehet fel csupán 3 percnyi töltéssel a választható USB-PD hálózati adapterrel.

Minden érintésnyi távolságban

A WH-1000XM5 fejhallgató intuitív érintéses vezérléssel rendelkezik – például nyomd meg a baloldali gombot a zajszűrés és környezeti hangok közötti átmenethez, vagy használd a jobboldali érintőpanelt többek között a zene elindításához és megállításához, a számok átugrásához és a hangerő szabályozásához. 

Az összecsukható tok helyet takarít meg

A fejhallgatót könnyedén hordozhatod a puha, hozzáillő tokban. Vedd ki őket, és mivel összecsukható, könnyen tárolhatod egy táskában.

A Sony WH-1000XM5 vezeték nélküli fejhallgató csomag tartalma:

- Sony WH-1000XM5 fejhallgató
- Töltőkábel
- Audio kábel
- Tok

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
sony Sony xm5