SteelSeries Arctis 7+ Wireless Gaming Headset - Fekete (61470)

Cikkszám: 61470
Gyártó: SteelSeries
Kívánságlistára teszem
59.890 Ft
SteelSeries Arctis 7+ Wireless Gaming Headset - Fekete (61470)
59.890 Ft

Leírás és Paraméterek

SteelSeries Arctis 7+

Szeretnél előnyhöz jutni más gamerekkel szemben? Akkor felkeltheti figyelmedet a neves SteelSeries által készített gaming fejhallgató, mellyel még a legapróbb részletet sem fogod elszalasztani. Fülpárnái nagyon kényelmesek és jól illeszkednek a fülekre. Zárt szerkezete lehetővé teszi a külső hangok teljes kizárását. A hangszigetelés jelentősen javítja a 3D audió minőségét és pontosságát, amelynek hála mindig egy lépéssel az ellenfeleid előtt leszel. Játék közben nem fog zavarni a kábel, merthogy vezeték nélküli kivitelű. 20 és 20000 Hz közti frekvenciasávja mellett biztos lehetsz benne, hogy a tónusokat a lehető legjobb minőségben fogod visszakapni. Az érzékenység hatással van az akusztikus teljesítményre, különösképp a hang visszaadásra és a hangerőre. Az elsőosztályú SteelSeries gamer fejhallgató érzékenysége: 98 dB/mW. A hangszóró méretét is fontos megemlíteni, ami ebben az adott esetben 40 mm. Feltöltése USB-C porton keresztül zajlik.

SteelSeries Arctis 7+ legfontosabb tulajdonságai


A nagy hírű SteelSeries által készített vezeték nélküli gaming fejhallgatóval mindig egy lépéssel az ellenfeleid előtt leszel
Érzékenysége 98 dB/mW
Hangszóró mérete: 40 mm
Zárt konstrukciójú
Frekvenciatartománya 20 - 20000 Hz
Csatlakoztatásának típusa: USB Type-A, USB-C és rádiófrekvenciás
Eme SteelSeries gamer fejhallgató PC, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch platformhoz lett megalkotva
Impedanciája: 32 Ohm
Kör irányjellemzőjű mikrofonnal van ellátva
A mikrofon érzékenysége: 98 dB/mW
Az integrált hangerőszabályozónak köszönhetően szabályozhatod a hangerőt
Az applikáció megkönnyíti a gaming fejhallgató beállítását
Színkivitel: fehér

Az elsőrangú SteelSeries Arctis 7+ funkciói

A híres SteelSeries által készített gaming fejhallgatónak egyetlen gamer felszereléséből sem szabad hiányoznia. Hogy tudj kommunikálni a csapattársaiddal, ez okból mikrofonnal ugyancsak kiegészítették. Rádiófrekvenciás technológián alapul, ami a bosszantó kábelek végét jelenti. Az integrált hangerőszabályozóval módosítható a hangerő. A jobb játékélmény érdekében gaming üzemmódba is átkapcsolhatod. Az alkalmazás leegyszerűsíti a fejhallgató beállítását. A csomagolásnak USB kábel ugyancsak a része. Ez a meglévő SteelSeries gamer fejhallgató PC, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch platformhoz lett létrehozva.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
arctis 7+ steelseries