Oral-B Genius 9900 Duopack elektromos fogkefe csomag - Fekete/Rose Gold

2 év garancia

Cikkszám: 9900DUO
Gyártó: Oral-B
Kívánságlistára teszem
69.990 Ft
Oral-B Genius 9900 Duopack elektromos fogkefe csomag - Fekete/Rose Gold
69.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A csomag tartalma:
- 1db Oral-B Genius 9000 Black
elektromos fogkefe test
- 1db Oral-B Genius 9000 Rose Gold
elektromos fogkefe test
- 2db CrossAction Black kefefej
- 1db Sensi UltraThin kefefej
- 1db 3D White kefefej
- 1db Prémium Indukciós töltőállomás, 4 pótfej tartóval
- 1db Luxus úti tok
- 1db Telefon tartó

Kerek fogkefefej a kimagasló tisztításhoz

Az Oral-B elektromos fogkefe pótfejek professzionális kialakításuknak köszönhetően minden egyes fogat körbeölelnek. A dinamikus, 3D tisztítóhatás rezgő, forgó és pulzáló mozgásával fellazítja a lepedéket és akár 100%-kal több mennyiséget távolít el a fogakról, mint az Oral-B manuális fogkefék.

Polírozó hatásnak köszönhetően már az 1. naptól kezdve fehérebb fogak

A 3DWhite fogkefefej polírozókelyhe segít a felületi elszíneződések eltávolításában, így a fogak már az első naptól fehérebbek lesznek. Az Oral-B alkalmazásban a fogfehérítő program is beállítható, melynek segítségével javíthat fogmosási szokásain.

Egészséges fogíny a nyomásérzékelőknek köszönhetően

A fogíny egészségének megőrzése, az egészséges szájápolás fontos részét képzi. A hármas nyomásérzékelő segít megóvni az ínyt a túl erős dörzsöléstől. Túlzott sikálás esetén a SmartRing gyűrű világít és a pulzálás lelassul, majd leáll. A fogkefe Sensitive (érzékeny) üzemmódra is állítható.

Minden információ birtokában a pozícióészlelővel

A Genius 9000 elektromos fogkefe korszerű pozícióészlelő technológiája lehetővé teszi, hogy LÁSSUK a megmosott területeket, így KIIGAZÍTHATJUK technikánkat és többé nem maradnak ki megmosatlan területek, vagyis biztosan TUDHATJUK, hogy minden alkalommal kimagasló tisztaságban van részünk. A beépített kétperces időzítő segít, hogy megfelelő ideig mossunk fogat, a szájüreg minden egyes zónájára külön kitérve.

Intelligens fogmosás valós idejű visszajelzéssel

A Bluetooth technológiával ellátott Oral-B Genius 9000 elektromos fogkefe lehetővé teszi a célzott fogmosást, hiszen fogmosási szokásaink nyomon követhetők és fogorvosunk bevonásával kaphatunk személyre szabott útmutatást. Töltse le az Oral-B alkalmazást okostelefonjára, hogy a Bluetooth-kapcsolat segítségével valós idejű visszajelzést kaphasson fogmosás közben, ezáltal fejleszthesse fogmosási szokásait!

Tetszés szerinti színre állítható smarting gyűrű. Személyre szabott fogmosási élmény

Változtassa egyedivé a fogmosás élményét a multifunkciós 360 fokos SmartRing segítségével! A fogmosás közben minden szögből látható SmartRing gyűrű lehetővé teszi, hogy visszajelzést kapjon a nyomásérzékelőtől, a fogmosási időről és egyszerűen alakítson ki Bluetooth kapcsolatot. Az Oral-B okostelefon alkalmazáson keresztül az is beállítható, hogy a 12 különböző szín közül melyik világítson Önnek fogmosás közben.

Kettős töltés és extra-hosszú akkumulátor üzemidő

Az Oral-B Genius 9000 fogkefe korszerű, lítiumionos akkumulátorral, valamint egy okos utazótokkal rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy egyszerre töltse fogkeféjét és okostelefonját egyetlen eszközről. Az akkumulátor hosszantartó és folymatosan hatékony, akár 12 napon át tartó tisztítóhatást nyújt két töltés között.

A fogorvosok által világszerte elsőként ajánlott fogkefemárka

Fedezze fel a szájápolás egy magasabb szintjét, amit az Oral-B, a világ vezető fogkeféje hozott el Önnek! Minden Oral-B elektromos fogkefe kimagasló tisztítóhatást nyújt az Oral-B manuális fogkefékkel szemben. Találja meg az Ön számára tökéletes elektromos fogkefét az Oral-B kínálatában, amely a fogorvosok által világszerte használt és elsőként ajánlott fogkefemárka.


Így is ismerheti: Genius 9000 Black Genius 9000 Rose Gold, Genius9000BlackGenius9000RoseGold

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
9000 9900 genius Genius X oral-b