Lenovo Tab4 8" (TB-8504F) 16GB Wi-Fi Tablet - Fehér (ZA2B0012BG)

Ingyenes szállítás

Cikkszám: ZA2B0012BG
Gyártó: Lenovo
Kívánságlistára teszem
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Lenovo Tab4 8

Leírás és Paraméterek

Egy táblagép az egész családnak

Legyen szó házi feladatról, online vásárlásról vagy csak egy kis képernyő előtt töltött időről, a Tab 4 8 táblagép megfelelő az egész családnak. Ez a stílusos, de robusztus, zökkenőmentesen működő, 8"-es élénk kijelzővel rendelkező táblagép továbbfejlesztett hangzással és hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkezik. Mindenkinek lehet saját fiókja, és a fiatalabbaknak további bővítmények érhetők el.

A látvány, ami megragadja

Tervezéskor figyelembe vettük azok igényeit, akik nem szeretik a kábeleket, ezért a Tab 4 8 remek választás, ha szeretne kikapcsolódni és megnézni a kedvenc műsorát az Amazonon, a Hulun vagy a Netflixen. A 8”-os HD kijelző 1280x800 felbontással és széles látószöggel rendelkezik. Az eredmény? Remek vizuális élmény.

A hang, ami megmozgatja

A gazdag és erős hangzás Dolby Atmos® technológiával egy mobil szórakoztató központtá alakítja a Tab 4 8 táblagépet. Most élvezheti az igazán lenyűgöző hangzást, ami körülveszi, hallgassa akár fülhallgatóval vagy anélkül.

Vékony és könnyű

A csupán 8,3 mm vastag, és 320 gramm tömegű családbarát Tab 4 8 táblagép könnyen kezelhető mind a fiatalok, mind az idősek számára.

Erős és zökkenőmentesen működik

A Tab 4 8 stílusos külseje mögött nagy teljesítmény lakozik a Qualcomm® Snapdragon™ 64-bites, négymagos processzornak köszönhetően. Az akár 2 GB RAM memóriának és 16 GB tárhelynek köszönhetően ez a nagy teljesítményű táblagép könnyedén kezel bármilyen feladatot.

Egy család, egy táblagép

Nézzünk szembe vele: A legtöbb család osztozkodik a táblagépén. Ezért a Tab 4 8 táblagépet úgy terveztük, hogy megfeleljen a több felhasználó eltérő igényeinek. Így a táblagépen a család minden tagjának lehet saját fiókja egyéni jelszóval, beállításokkal és közösségioldal-fiókokkal.

Két különböző színben

Elérhető palafekete vagy sarki fehér színben; a Tab 4 8 egy olyan eszköz, amit biztosan megnéznek.

Csodás gyerekbarát opció

A Gyerekcsomagnak köszönhetően nyugodt szívvel odaadhatja az eszközt gyermekének. Ez ütéscsillapítókat, érzékeny szemekhez való képernyőszűrőt és vicces matricákat tartalmaz. Letilthatja a korhatáros tartalmat, és időkorlátot szabhat a gyermeknek az eszköz használatára. Sőt mi több, a KIDOZ által válogatott weboldalakat tartalmaz, egy gyermekek számára készült felfedezésekkel teli platformot, ahol gyermeke szórakozhat és megfelelő tartalmat böngészhet.

Beszéljen Tab 4 táblagépéhez

Kérdezze meg, mekkora a távolság Houston és Seattle között, vagy mi az állás a Celtics–Lakers meccsen. Lépjen fel a Netflixre, vagy kapcsolja be a kávéfőzőt. A Tab 4’s Otthoni asszisztens csomagnak köszönhetően az Amazon Alexa hangszolgáltatással a táblagép egy képernyővel rendelkező, hangvezérlésű asszisztenssé válik.


Műszaki adatok:

Operációs rendszer: Android 7.1.1
Processzor: Qualcomm Snapdragon 425 (négymagos, 1,4 GHz)
Kijelző: 8”-es HD (1280 x 800), IPS-kijelző 10-pontos többérintéses vezérléssel
Memória: 2GB DDR3
Tárhely: 16 GB
Portok: microSD foglalat, kombinált audiocsatlakozó
Csatlakoztathatóság: 802.11 b/g/n WiFi (2,4 GHz), Bluetooth 4.0
Kamerák: 2 MP-es előlapi és 5 MP-es hátlapi kamera
Hang: Két elülső hangszóró Dolby Atmos technológiával
Akkumulátor: 4850mAh
Méretek: 124 mm x 211 mm x 8,3 mm
Súly: 320 g
Szín: Sarki fehér

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
lenovo lenovo tab tab tab4