Huawei MediaPad M3 Lite 10" 32GB 4G/LTE tablet - Szürke

Ingyenes szállítás

Cikkszám: 53018689
Gyártó: Huawei
Kívánságlistára teszem
Huawei MediaPad M3 Lite 10

Leírás és Paraméterek

Kijelző 
A Huawei MediaPad M3 Lite 10 tablet 10.1" méretű kijelzőjével igazán komoly filmes vagy játékélményt nyújt. Egy ekkora kijelző maximálisan részletgazdag és kristálytiszta képet eredményez, páratlan vizuális élményt biztosítva ezzel. A Full HD felbontással rendelkező táblagép tökéletes részletességgel, és éles képekkel szolgál. Ennek köszönhetően minden film, és játék valósághű látványvilággal jelenik meg rajta. Az IPS technológia jóvoltából pedig a táblagép kijelzője minden szögből jól olvasható. A betekintési szög teljessége mellett a képernyő színekben és felbontásban gazdag minőségben vonultatja fel minden tartalmát.

Teljesítmény 
A teljesítmény szerelmesei számára alkotott Octa-Core processzor takarékos energiahasználat mellett nyújt elképesztően gyors és hibátlan működést. A nyolc magos processzor számára semmi nem jelent akadályt, így a táblagép gyakorlatilag minden programot zökkenőmentesen futtat.Vidd magaddal kedvenc képeidet, zenéidet a táblagépen! A készülék memóriája elegendő hellyel szolgál legfontosabb adataid és fájljaid tárolásához. Ezek mellett a legújabb játékok is gond nélkül futnak rajta. 

Kapcsolat 
Netezz táblagépeddel kényelmesen, vezetékek nélkül WiFi kapcsolaton keresztül. Az ország több pontján csatlakozhatsz ingyen nyílt hálózatokra, vagy otthon az asztaligéptől távol is egyszerűen böngészhetsz.A beépített GPS navigációnak köszönhetően mindig megtalálhatod a helyes utat. A rendszer beméri, hogy pontosan hol tartózkodsz, majd irányt mutat további úticélod felé.

Kamera 
Készíts kiváló szelfiket vagy videó telefonálj haza a világ másik feléről, a tablet beépített kamerája jóvoltából! A beépített 8 megapixeles előlapi kamera segít, hogy mindig kapcsolatban maradj a nagyvilággal. A táblagép egy szintén 8 megapixeles hátlapi kamerával is fel van szerelve, ennek köszönhetően jó minőségű fényképeket készíthetsz vele. Örökítsd meg a legjobb pillanatokat, majd oszd meg a képeket ismerőseiddel!

Négy hangszórós intelligens hangzás

A négy hangszóró eddig még nem tapasztalt gazdagságú hangzást és pontos hangvisszaadást kínálva olyan sztereó hatásokat hoz létre, amelyeket még nem hallottál egy táblagéptől. A hangkimenet a képernyőn látható történésekhez, valamint a táblagép fizikai helyzetéhez igazodik. A filmek párbeszédeitől kezdve, a zene frekvenciáinak vagy csevegés közben a beszédhangnak a kiemeléséig, a HUAWEI által kifejlesztett SWS 3.0 hangrendszer mindig a megfelelő hangot szólaltatja meg a megfelelő pillanatban.

A génjeinkbe kódolt nagyszerű hangzás

A HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 hangzása a HARMAN KARDON hangtechnikai laboratórium és a HUAWEI hangtechnikai mérnökei közötti szoros együttműködés eredménye. A közös fejlesztőmunka három generációja után a HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 gyönyörű és harmonikus hangzást biztosít.

Mindig divatos lehetsz

Kifinomult íves házával a HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 divatos útitárs. Kecses, könnyű és hordozható: a precíz, visszafogott ívek kiválóan illenek a stílusodhoz.

Kirobbanó életerő

Az 1920 x 1200-as felbontású kijelzőn semmi sem kerüli el a figyelmedet. A tökéletesen éles képet adó HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 készülékkel tisztán látsz mindent, bármilyen világra is nyitsz ablakot.

A lankadatlan erő

A HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 akkumulátora 6600 mAh (TYP) kapacitású, a Smart Power Saving 5.0 technológia pedig gondoskodik arról, hogy hosszabbnak tűnjön a nap. Az intelligens teljesítmény megosztásnak köszönhetően az élmény mindig teljes és tartós marad, bármerre is jársz.

Alkalmazkodik az életedhez

Mostantól kényelmesen böngészhetsz az interneten vagy olvashatsz este is, hiszen a készülék kijelzője kíméli a szemet. A megosztott képernyős működés a több feladattal is megbirkózó profi user-eknek is kedvez, az intuitív ujjlenyomat olvasóval pedig minden felhasználó biztonságaban tudhatja az adatait.

Specifikáció

PROCESSZOR

Processzor gyártó Qualcomm
Processzor model MSM9840
Processzormagok száma 8
Frekvencia 1.4 GHz

KÉPERNYŐ

Kijelző technológia IPS
Kijelző átmérő 10 inch
Felbontás 1920 x 1200

MEMÓRIA

Memória típusa LPDDR3
Memória kapacitás 3 GB

TÁROLÁS

Tárolókapacitás 32 GB
Slot memória típusa MicroSD
Slot memória maximális kapacitás 128 GB

TÁPEGYSÉG

Akkumulátor típusa Li-Polymer
Akkumulátor kapacitása 6660 mAh

MULTIMÉDIA

Kamera felbontás 8 Mpx
Másodlagos kamera felbontás 8 Mpx
Video lejátszás WMV DivX AVI MKV H.263 H.264 MP4 WebM 3GPP
Audió lejátszás MP3 FLAC eAAC+ WAV WMA AAC AMR OGG MIDI AMR-WB

CSATLAKOZÁS

Bluetooth verzió v4.0
Wireless 802.11 a/b/g/n/ac
Portok 1 x Jack 3.5 mm 1 x Micro USB v2.0

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK

Operációs rendszer Android
Operációs rendszer verziója Android v7.0
Technológia A-GPS GNSS
Szenzorok Környezetifény-érzékelő Gravitációs szenzor Giroszkóp Ujjlenyomat-érzékelő
Szín Fekete
Magasság 241.3 mm
Szélesség 171.5 mm
Vastagság 7.5 mm
Súly 310 g
Dual Sim Nem

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
huawei lite m3 m3 lite mediapad