Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed (Switch)

Megjelenés: 2024.10.18.
Elérhetőség: Előrendelhető
Cikkszám: SWTMNTMU
Gyártó: Outright Games
Kívánságlistára teszem
16.490 Ft
Menny.:db
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed (Switch)
16.490 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Üdvözlet New York City-ben, a legjobb pizza és az emberszabású-mutánsok okozta káosz otthonában. Csak a teknőc tesókban bízhatunk, hogy visszaállítsák a békét az új Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed-ben!

Az új mutánsok (vagy ahogyan a teknőcök hívják őket, Mewbie-k) kezdtek beilleszkedni, már a városlakók is befogadták őket, de aztán néhány lény ámokfutásba kezdett. A csatornáktól a felhőkarcolókig sehol sincs menedék attól, ami a városban folyik. Biztos, hogy a TCRI Corp. keze van a dologban! Senki sem segíthet a helyzeten, csak a négy félelmet hírből sem ismerő teknős tesó, akik egyedi nindzsa-mozdulataikkal képesek lehetnek megálljt parancsolni a városban folyó őrületnek, mielőtt az emberszabású-mutánsokkal nehezen felépített jó kapcsolatnak végleg befellegzett. Mozgass meg minden követ ebben az adrenalin-dús akciójátékban, mentsd meg a város lakosságát April és Splinter (Szecska mester) segítségével. 

Légy akár veterán ninjutsu mester vagy gyakorló nindzsa, biztosan megtalálod a neked való játékmódot ebben az akciódús verekedős játékban, legyen szó egyszemélyes kalandról vagy két fős lokális kooperatív módról. Légy részese a Mutant Mayhem világának és tapasztald meg ezt az akciódús, humoros és nosztalgikus történetet!

•    Cseréld a köpenyt teknőcpáncélra: Hozd ki a maximumot hőseidből! Harcolj és fejleszd a 4 testvért, hogy útjuk során új mozdulatokat és képességeket oldhass fel.

•    Ismerkedj meg a szomszédsággal: Járd be az 5 városrészt, találkozz régi és új arcokkal, mint April vagy Splinter (Szecska mester)!

•    Törjetek együtt az élre: Fogjatok össze egy barátoddal a két fős lokális kooperatív módban.

•    Vigyázz, kész, harcra fel!: Pásztázd az utcákat és küzdj meg ellenfeleiddel, de vigyázz: az ellenséged képes MUTÁLÓDNI!
 

Előrendelhető termék Igen
Játék kategória Platform (Gyerekjáték)
Korhatár 7+
Megjelenés 2024.10.18.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!