The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition (XSX)

Kizárólag Xbox Series X gépeken játszható lemezes változat!

Elérhetőség: Készleten, azonnal átvehető
Cikkszám: 5902367642341
Gyártó: CD Project Red
Kívánságlistára teszem
12.990 Ft
Menny.:db
The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition (XSX)
12.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Légy Ríviai Geralt, a zsoldos szörnyvadász. Vár a háború dúlta, szörnyek prédálta kontinens. Aktuális megbízásod? Megkeresni Cirit, a Prófécia Gyermekét, az élő fegyvert, aki megváltoztathatja a világ képét.

A Complete Edition tartalmazza a hatalmas, több mint 100 órás nyílt világú kalandot kínáló alapjátékot, valamint mindkét hatalmas történetbővítményt: ezek a Hearts of Stone és a Blood and Wine, további 50 óra játékkal!

A játékhoz kiadott minden letölthető tartalommal, valamint minden új kiegészítéssel, beépített fotómóddal, a The Witcher Netflix-sorozat ihlette tárgyakkal (kardok, páncélok, alternatív ruházat) és egyebekkel!

FRISSÍTVE AZ XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA
Íme, a Kontinens sötét fantasy-világa, ahogyan még sosem láttad! A The Witcher 3: Wild Hunt ezen kiadása számos vizuális és technikai fejlesztéssel gazdagodott, többek közt rendkívüli részletgazdagsággal, gyorsabb töltési időkkel, a közösség alkotta és újonnan fejlesztett modokkal, valós idejű sugárkövetéssel és rengeteg minden mással – mindezt az új konzolok képességeire szabva –, valamint beépített fotómóddal.

KALANDOZZ KÉPZETT, ZSOLDOS SZÖRNYVADÁSZKÉNT
A witchereket gyermekkoruktól kiképzéssel és mutációkkal edzik, hogy emberfeletti képességeikkel egyensúlyt hozzanak a szörnyektől hemzsegő világba.
• Pusztítsd ellenségeidet egy szörnyvadász vérfagyasztó hatékonyságával, fejleszthető fegyverekkel, mutagén főzetekkel és harci mágiával.
• Vadássz a legkülönfélébb egzotikus szörnyekre – a hegyi hágókat járó kegyetlen bestiáktól a sűrűn lakott városok sikátorainak árnyaiban lopódzó fortélyos ragadozókig.
• Fektess be fegyverzeted és egyedi páncélod fejlesztésébe, vagy szórd el lóversenyre, kártyajátékokra, ökölharcra és egyéb örömökre, amiket csak az élet kínál.

FEDEZZ FEL EGY HOMÁLYOS ERKÖLCSŰ, NYÍLT FANTASY-VILÁGOT
A The Witcher végtelen kalandozásra készült hatalmas, nyílt világa az új etalon méret, mélység és összetettség tekintetében.
• Járd be e fantasztikus világot: deríts fel elfeledett romokat, barlangokat és hajóroncsokat, kereskedj árusokkal és törp kovácsokkal, vadássz a síkságokon, hegyekben és tengereken.
• Áruló hadvezérek, álnok boszorkányok és romlott uralkodók várnak sötét és veszedelmes küldetéseid során.
• Hozz jón és rosszon túlmutató döntéseket, és szembesülj mélyreható következményeikkel.

KUTASD FEL A PRÓFÉCIA GYERMEKÉT
Vágj bele életed legfontosabb megbízásába, és kutasd fel a prófécia gyermekét, a világ menekülésének vagy pusztulásának kulcsát.
• A háború közepette keresd a megjövendölt gyermeket, az élő fegyvert, akiről ősi tünde legendák beszélnek.
• Viaskodj ádáz uralkodókkal, a vadon szellemeivel, sőt, a világ fátylain túlról érkező gonosszal – akik mind világuralomra törnek.
• Alakítsd sorsod egy világban, amely talán nem is érdemes a megmentésre.

Játék kategória RPG (Szerepjáték)
Korhatár 18+
Megjelenés 2023.01.26

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
cdprojektakcio ksbf2023