Under the Waves (Magyar felirattal) (PS5)

Elérhetőség: Készleten, azonnal átvehető
Cikkszám: 3701403100829
Szállítási díj: 990 Ft
Kívánságlistára teszem
11.990 Ft
Menny.:db
Under the Waves (Magyar felirattal) (PS5)
11.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az Under The Waves egy narratív kalandjáték, melynek témája a gyász elsöprő ereje. Az Északi-tenger mélyén, egy techno-futurisztikus, az 1970-es években játszódó filmben Stan, a hivatásos búvár küzd, hogy túljusson egy nagy veszteségen, s új jövőbe kezdjen. A tenger mélye okozta elszigeteltség lelkiállapota illő megnyilvánulása, és ahogy Stan egyre mélyebbre merül maga választotta magányába, furcsa eseményeket kezd átélni a hullámok alatt. Végül nehéz választás elé kerül...

Ez az óceánokhoz írt szerelmeslevél, az Under The Waves meghív, hogy merülj el egy csodálatos víz alatti világban, amelyet a filmes látványvilág és a megrendítő történetmesélés költői keveréke kelt életre. Éld át a lebilincselő történetet Stan szemszögéből, átkalauzolva őt egy váratlan eseménysorozaton, amely egyre mélyebbre és mélyebbre taszítja őt a szakadékba, saját pszichéjének tükörképében.

Barangolj a tengerfenéken Stan tengeralattjáróját vezetve, találkozz a természettel, Stan egyedüli társaságával, amíg ő saját elméje rabja. Fedezd fel a barlangokat, roncsokat és víz alatti növényeket Stan különleges búvárruhája révén, követve emlékei rejtélyes megnyilvánulásait, hogy megtaláld a felszínre vezető utat, megmentve életét. Gyűjtsd össze azokat az anyagokat, szerszámokat és eszközöket, amelyek továbbsegítik Stant ezen az önfelfedező expedíción. Le kell lépned a kitaposott ösvényről, hogy megéld a hipnotikus pillanatokat, többet megtudva a tragikus múltról, amely elől menekülni próbál...

Szürreális utazás a hullámok alatt – Éld át egy férfi költői víz alatti kalandját, aki megpróbálja legyőzni traumás múltját, megmentve saját életét, szó szerint és átvitt értelemben is. Felér vajon Stan valaha is újra a felszínre?

Fedezd fel a tenger mélyét – Vezesd a tengeralattjáródat a mélység felett, ússz át barlangokon, roncsokon és víz alatti növényeken a háttértörténet darabjai, menthető hulladékok, kacatok és sok más keresése közben. Készíts felszerelést, hogy továbbsegítsd Stant a felfedezésben.

Légy szemtanúja az óceán szépségének – Merülj el a csodálatos víz alatti környezetben, az irdatlan mélységektől a retro-futurisztikus létesítményekig egy atmoszférikus hangsáv által életre keltett szemlélődő hangulatba belesüppedve.

Egyedülálló, rejtélyekkel teli környezet - Fedezd fel az 1979-es év alternatív valóságát, ahol gyönyörűen renderelt grafikában keveredik a retro, a sci-fi és a fantázia.

Játék kategória Akció
Korhatár 16+
Megjelenés 2023.08.29.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
ksbf2023