Mafia III (Xbox One)

Cikkszám: 5026555297394
Gyártó: 2K
Kívánságlistára teszem
4.990 Ft
Mafia III (Xbox One)
4.990 Ft

Leírás és Paraméterek

1968-at írunk, a szabályok megváltoztak. A Vietnámban töltött évek után Lincoln Clay már tudja az igazságot: a család nem az, ahová születtél, hanem akiért hajlandó vagy meghalni.

Otthonába, New Bordeaux-ba visszatérve Lincoln megpróbálja hátra hagyni bűnözői múltját, de pótcsaládját, a fekete maffiát elárulja, és kiírtja az olasz maffia. Lincoln a füstölgő romok tetején nekilát, hogy újjáépítse egykori családját, bosszúhadjárata során dühöngő haragját rászabadítva mindazokra, akik felelősek a mészárlásért. Intenzív tűzpárbajok, véres közelharci csaták, parádés autós üldözések szegélyezik útját, de a megfelelő csapattal, jó döntésekkel, és a kezei bepiszkolásával Lincoln eljuthat a város alvilágának trónjáig.

NEW BORDEAUX, AZ 1968-AS NEW ORLEANS ÚJRAÁLMODVA: Egy hatalmas, változatos elképesztően kidolgozott, a kor hangulatát megragadó, szabadon bejárható város, amit a maffia és korrupt hivatalnokok tartanak a markukban.

EGY HALÁLOS ANTIHŐS: Irányítsad Lincoln Clayt, a vietnámi veteránt, az egykori árvát, akit halálos bosszú hajt, miután a fekete maffiát, a számára a családot jelentő egyetlen dolgot kiirtotta az olasz maffia.

BOSSZÚ A SAJÁT SZÁJÍZED SZERINT: Bosszúhadjáratod tudd le úgy, ahogy számodra a leghatékonyabb, a brutális erődet és a hatalmas fegyverarzenálod használva ki, vagy épp Lincoln katonai tapasztalatára alapozva, információszerzéssel mosva le a színről az olasz maffiát.

EGY ÚJ CSALÁD A RÉGI HAMVAIN: Építs fel egy teljesen új bűnbandát a saját, egyedi módodon, kiválasztva családod tagjait, eldöntve, kit jutalmazol meg, vagy épp kit árulsz el…

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!