Minecraft Xbox One Edition Includes Favorites Pack

Cikkszám: 0889842105445
Gyártó: Microsoft
Kívánságlistára teszem
8.990 Ft
Minecraft Xbox One Edition Includes Favorites Pack
8.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Képzeld el, és építsd meg!

A Minecrafttel egyszerűen építheted meg saját világodat, ahol csak a képzelőerő szab határt mindennek! Indulj felfedezni, építeni vagy hódítani! Jól vigyázz, az éj leszálltával előjönnek a szörnyek – gondoskodj előtte megfelelő búvóhelyről!
A Favorites Pack tartalmazza a Minecraft már jól ismert Xbox One-ra készült verzióját valamint 7 további kiegészítőt:
- Battle & Beasts Skin Pack: A rajongók kérésének eleget téve ebben a csomagban harcosok és állatok a főszereplők. Reméljük, szívesen öltözteted fel karakteredet ezekkel a kiegészítőkkel!
- Battle & Beasts 2 Skin Pack: A második Battle & Beasts csomag még több állatot, harcost és néhány meglepő teremtményt vonultat fel.
-  Natural Texture Pack: Ez a gyönyörű Természeti textúra csomag arra hivatott, hogy Minecraft világaid még természetesebben nézzenek ki.
- City Texture Pack: Egy kreatív textúra készlet, amely építkezéshez ideális. Engedd szabadjára a benned lakozó mérnököt, és alakítsd a körülötted lévő világot. Tökéletes csomag az építészek számára.
- Fantasy Texture Pack: Engedd szabadjára a képzeletedet, és utazz egy olyan korba, amikor a Lovagok hősök voltak, és legendák születtek. Építsd fel saját középkori birodalmadat!
- Festive Mash-up: Éld át az ünnepi időszakot ezzel a télies csomaggal, amelyben karácsonyi textúrák, karakterek és új zenék is szerepelnek.
- Halo Mash-upot: Minden idők két legjobb játéka találkozik Xboxon. Ez a csomag új karaktereket, textúrákat, klasszikus Halo zenét és egy lenyűgöző Halo világot tartalmaz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
favorites pack minecraft Xbox one