Steep

A játékhoz folyamatos internetkapcsolat szükséges.

Cikkszám: 5908305217244
Gyártó: Ubisoft
Kívánságlistára teszem
8.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Steep
8.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Száguldj egy hatalmas, szabadon bejárható világban az Alpokban és Alaszkában, ahol a hó mindig friss, a lesiklásnak pedig sosincs vége. Hódítsd meg a világ legepikusabb hegyeit sílécen, szárnyas repülőruhában, snowboardon vagy ejtőernyővel, egyedül vagy akár más játékosokkal az oldaladon. Rögzítsd és oszd meg a legőrültebb mutatványaid, hozz létre saját futamokat és hívd ki a barátaidat.

A hegy csak arra vár, hogy felfedezd, úgyhogy felszerelést fel, irány a terep!


SZÁGULDJ ÚGY, AHOGY TE SZERETNÉL
Járd be szabadon az Alpok és Alaszka hatalmas hegyvidékét, járd a saját utad sílécen, szárnyas repülőruhában, snowboardon vagy ejtőernyővel.

FELEJTHETETLEN PILLANATOK
Oszd meg a félelmetesen izgalmas, adrenalin fűtötte élményeket és a legőrültebb mutatványokat a többi játékossal, akikkel bárhol összefuthatsz a világban, követheted-, vagy épp kihívhatod őket egy kihívás teljesítésére, vagy épp egy rekordkísérletre!

VEGYÉL RÉSZT VÁLTOZATOS KIHÍVÁSOKBAN
Bizonyítsd be, hogy te vagy a hely királya, megpróbálva győztesként kerülni ki a számtalan kihívásból! Vegyél részt, vagy épp küzdj meg barátaiddal a különféle sportágakra szabott küldetésekben, mint az erdei szlalomozás, vagy épp a földközeli szárnyasruhás repülés!

OSSZ MEG MINDENT
Éld újra az epikus pillanatokat, kihívásokat, a hajmeresztő futamokat, az epikus eséseket, és oszd meg ezek visszajátszását a közösségi oldalakon! Minden alkalommal, amint kilépsz az érintetlen hóra, teljesen egyedi pillanatot hozol létre, amit bármikor megoszthatsz a barátaiddal online. Válaszd ki a legjobb kameraszöget és sebességet, és hozd létre a legtökéletesebb visszajátszást!

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!