Marvel vs Capcom Infinite

Cikkszám: XONE MVSCI
Gyártó: Capcom
Kívánságlistára teszem
17.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Marvel vs Capcom Infinite
17.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Marvel Vs. Capcom Infinite ismertető:

A két epikus univerzum harca folytatódik a Marvel vs. Capcom: Infinite-ben, a közkedvelt akció-verekedős sorozat következő részében. A Marvel és Capcom világa sosem látott módot csap össze, ahogy az ikonikus karakterek együttes erővel esnek egymásnak az akciódús, játékos-játékos elleni küzdelmekben. A Marvel vs. Capcom: Infinite fejlesztése jelenleg PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra zajlik, és világszerte 2017. szeptember 19-én fog megjelenni.

A két cég közös víziója alapján készülő Marvel vs. Capcom: Infinite keretében az új és veterán játékosok egyaránt élvezhetik majd az izgalmas egy- és többjátékos tartalmak széles kínálatát. Az Arcade, Training és Mission egyjátékos módok mellet a játékosok a Story módban egy lenyűgöző, filmszerű történet középpontjába kerülnek a két univerzum között, ahol egy új fenyegetéssel kell harcba szállniuk a túlélését, Ultron Sigma-val. A Marvel vs. Capcom: Infinite mindkét univerzum legikonikusabb helyszíneit és karaktereit sorakoztatja fel, mint Captain Marvel és Iron Man a Marvel oldalról, valamint Ryu és Mega Man X a Capcom oldalról.

Jellemzők

Újjászületett rivalizálás: Újra összecsap a két univerzum ebben a teljesen új crossover alkotásban, ahol a játékosok kedvenc Marvel és Capcom karaktereiket kiválasztva bocsátkozhatnak 2-2 elleni csapatos harcokba, ami a sorozatban sosem látott dinamikus játékmechanikát tesz lehetővé.

Végtelen erő: Válassz a hat Infinity Stone közül a Marvel univerzumból, és légy hatással a csata menetére. Mindegyik Infinity Stone egyedi és meccsfordító képességekkel ruházza fel a karaktereket, amik gyorsan megváltoztathatják a csata végkimenetelét.

Ikonikus hősök: A már bejelentett harcosokon kívül (Captain Marvel, Iron Man, Captain America, Ryu, Mega Man X és Morrigan) további karakterek csatlakoznak a túlélésért folytatott küzdelemhez, köztük Hulk, Thor, Hawkeye, Rocket Racoon, Chun-Li, Strider Hiryu, Chris Redfield és Ultron, akikkel összesen 14 főre rúg a számuk, a jövőben pedig további karaktereket fedünk fel.

Filmszerű történet: A Marvel és a Capcom univerzum találkozik, a hősök és gonoszok pedig együtt küzdenek közös világuk megmentéséért az új fenyegetéssel, Ultron Sigma-val. A Marvel univerzum Ultron néven ismert robotikus seregei, valamint a Capcom univerzumból származó Sigma erejüket egyesítve arra törekednek, hogy megfertőzzenek minden organikus életformát egy kibernetikus vírussal. A történelem legnagyobb harcosainak egyesített erejére lesz szükség Ultron Sigma visszaveréséhez, és az új világ megmentéséhez.

Elérhető egyjátékos tartalmak: A filmszerű sztori élmény mellett a játékosok a számos elérhető egyjátékos módban is csiszolhatják tudásokat, mint például a Training, a Mission és az Arcade.

Tartalmas többjátékos módok: Rengeteg internetes mód és tartalom, köztük ranglisták és casual meccsek, globális eredménytáblák, internetes lobbik és megfigyelő mód fokozza a játékélményt.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!