Far Cry 3 Classic Edition (Xbox One)

Cikkszám: 5908305222774
Gyártó: Ubisoft
Kívánságlistára teszem
7.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Far Cry 3 Classic Edition (Xbox One)
7.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A civilizáció szabályaitól távol, egy törvények nélküli szigeten az erőszak és a szenvedés uralkodik, melyből az egyetlen kiút a drogokon vagy egy fegyvercsövön át vezet. Ezen a helyen, ahol már rég feledésbe merült mi a helyes és helytelen, az erőszak elveit követve kell élned – és túlélned.

A Far Cry© 3 Classic Edition első alkalommal hozza el a Rook-szigetet a jelenlegi generációs konzolokra. Fedezd fel a sziget véres titkait és vess be mindent ellenfeleid legyőzésére: improvizálj, fordítsd előnyödre környezeted, valamint járj túl kegyetlen és elvadult lakóinak eszén, hogy megmentsd barátaidat. Óvakodj az őrület szigetének szépségeitől és rejtélyeitől…a szerencsénél sokkal többre lesz szükséged, hogy élve elmenekülj.

FELÚJÍTOTT GRAFIKA ÉS JÁTÉKMENET

A Far Cry© 3 Classic Edition felújított változata gyönyörűen fut a modern platformokon, így a sorozat rajongói és az új játékosok lélegzetelállító részletességgel élhetik át a Far Cry© 3 kampányát.

ISMERD MEG AZ EMLÉKEZETES TÖRTÉNETET ÉS ŐRÜLT KARAKTEREIT

Találkozz rendkívül eltérő és realisztikus karakterekkel, köztük a Far Cry sorozat egyik közismert gonosztevőjével – Vaas Montenegro. Merülj el egy mély és magával ragadó történetben, ahol a morálok kérdésesek és minden remény elveszett!

VÁGJ VISSZA EBBEN AZ AKCIÓDÚS LÖVÖLDÖZŐS CÍMBEN

Lendülj akcióba és vesd be fegyverek és robbanószerek egész arzenálját, iktasd ki közeli ellenfeleidet megbízható késeddel, vagy vadászd le gyanútlan áldozataidat a távolból mesterlövész puskáddal!

A FELFEDEZÉS ÉS VESZÉLYEK SZIGETE

Járj be egy szigetet, mely legalább olyan gyönyörű, mint amennyire változatos: a hegyektől a mocsaras legelőkön át a homokos tengerpartig. Küzdd át magad a sziget városain, templomain, folyómenti kikötőin és sok más helyszínen!

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
ubisoft 2019-0114-0128