Sea of Thieves letöltőkód (Xbox One)

A játék használatához állandó net kapcsolat és Xbox Live Gold előfizetés szükséges!

Cikkszám: XONESOTKOD
Gyártó: Microsoft
Kívánságlistára teszem
10.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Sea of Thieves letöltőkód (Xbox One)
10.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Kalózkodj!

A Sea of Thieves a teljes kalóz élményt nyújtja, telis-tele hajózással, harccal és zsákmányszerzéssel, kincskereséssel – vagyis mindennel, amiről egy kalóz álmodhat. Nincsenek kőbe vésett szabályok, csak a teljes szabadság. Te döntöd el, hogyan fedezed fel a világot, és más játékosokat.
Megosztott világú kalandjátékként a Sea of Thieves egy újfajta multiplayer élményt kínál. Akár csapatban kalandozol, akár egyedül vitorlázol, bármikor találkozhatsz másokkal – de vajon barátok lesznek, vagy ellenségek? Hogyan közeledsz majd hozzájuk?
A tengeren csak a hírnév számít, így nyilvánvalóan az a cél, hogy legendává válj. Rajtad múlik, hogyan éred el ezt a célt. Tetteid és kalandjaid befolyásolják majd a rólad szőtt meséket.
Egzotikus szigetek gyönyörű világában rejtett kincsek, természetes és természetfeletti veszélyek várnak. A Sea of Thieves mindenki számára kínál valamit, bárhogyan is szeretnek játszani:

A felfedezés világa – bonts vitorlát a hatalmas, nyílt tengeren, utazz új területekre, tárd fel lakatlan szigetek és elsüllyedt hajóroncsok titkait. Vadássz kincsekre térképek és mítoszok alapján, és számíts a kiszámíthatatlanra…

Az izgalmak világa – küzdj meg más hajókkal ágyúid, pisztolyod vagy kardod segítségével. Üldözd az ellenséget a viharos tengeren át. Légy fejvadász, vagy szállíts rakományt veszélyes vizeken. Győzd le elátkozott kalózok csontvázait, és vigyázz a víz alatti szörnyekkel!

A közös hajózás világa – akár barátokkal, idegenekkel vagy magányos farkasként játszol, vicces és emlékezetes találkozásokban lehet részed. Minden vitorla más játékosokat jelez a horizonton.

Az eredmények világa – ahhoz, hogy legendává válj, zsákmányt kell szerezned, hírnevet kell építened, a jutalmakból pedig hajódat és magadat is fejlesztheted.

A Sea of Thieves az alapoktól a közösségi játékra lett tervezve, hogy összehozza a játékosokat, és ne csak nézni, hanem játszani is ugyanolyan élvezetes legyen. Ez a világ szórakoztató, izgalmas és kiszámíthatatlan.
A kaland idővel nőni és fejlődni fog, a rendszeresen érkező új tartalmaknak köszönhetően mindig friss élmény marad, bármikor – és bárhol – is bonts vitorlát. A játékosok és a kritikusok is nagyon szeretik, így a Sea of Thieves felejthetetlen kalandnak ígérkezik az Xbox One és Windows 10 játékosok részére, Xbox One X támogatással.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!