Assassin's Creed Odyssey Omega Edition (Xbox One)

A csomag tartalma:

- Assassin’s Creed Odyssey játék

- 32 oldalas Artbook

- Ókori görög térkép

• Kronos Csomag (5 páncél, 1 fegyver, 1 felszerelés)
• Ideiglenes XP és Drachmas Boost

Cikkszám: XONEACOOMEGA
Gyártó: Ubisoft
Kívánságlistára teszem
14.490 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Assassin's Creed Odyssey Omega Edition (Xbox One)
14.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Írd meg saját legendás odüsszeiádat és élj át epikus kalandokat egy világban, ahogy minden döntésed számít. A családod által halálra ítélve indulj útnak, hogy kitaszított zsoldosból legendás görög hőssé válj, és felfedd az igazságot múltadról. Alakítsd utadat belátásod szerint egy háború szabdalta világban a hegyek és a tenger találkozásánál, melyet az istenek és férfiak formálnak. Találkozz az ősi Görögország híres alakjaival a történelem meghatározó időszakában, mely megformálta a nyugati civilizációt.

Az Assassin’s Creed® Odyssey elhozza a választás szabadságát, valamint a sorozat történetében sosem látott újításokat, hogy azzá a hőssé válhass, akivé szeretnél, és megváltoztasd a világot magad körül. A változatos szereplőkkel kiépített kapcsolataidon és döntéseiden keresztül te irányítod a sorsot és írod saját odüsszeiád. Válaszd meg felszerelésed, sajátíts el új különleges képességeket és igazítsd játékstílusodhoz hősi arzenálod. Verekedd át magad Görögországon, küzdj a földön és a tengeren, hogy egy igazi legendás hőssé válj!

VÁLJ LEGENDÁS GÖRÖG HŐSSÉ – Az Assassin’s Creed sorozat történetében először eldöntheted, melyik hőssel – Alexios vagy Kassandra – akarsz elindulni erre a páratlan kalandra. Válaszd meg felszerelésed, fejleszd képességeid és alakítsd kedvedre hajódat a legendás görög hőssé válás felé vezető utadon!

FEDEZD FEL AZ ŐSI GÖRÖGORSZÁGOT – Fedezz fel egy vad tájakkal és városokkal teli országot a hófedte hegycsúcsoktól az Égei-tenger fenekéig Görögország aranykorában. Utazásodat a váratlan találkozások teszik majd igazán színessé, mint a különböző karakterekkel való megismerkedés, a harcedzett zsoldosokkal való küzdelem és sok más.

VÁLASZD MEG AZ UTAD – Döntéseid alakítják a téged körülvevő világot több, mint 30 órányi dialóguson és számos végkimenetelen keresztül. Lépj be egy élő, lélegző világban, ami folyamatosan fejlődik és reagál minden döntésedre.

VÍVJ EPIKUS HARCOKAT – Mutasd meg kiemelkedő harci képességeidet és fordítsd meg a csata végkimenetelét a peloponnészoszi háborúban. Vegyél részt Spárta és Athén epikus, 150-150 katonát egymásnak eresztő ütközeteiben.

HAJÓZD BE AZ ÉGEI-TENGERT – Járj be elhagyatott helyszíneket, találj rejtett kincseket, vagy vágd át magad egész flottákon a tengeri összecsapásokban. Válaszd meg hajód kinézetét, fejleszd fegyverzetét erősségeidhez igazítva, valamint toborozz egyedi bónuszokat adó legénységet a harcstílusodhoz illő csatahajó megalkotásához.

A MÍTOSZOK ÉS LEGENDÁK FÖLDJE – Merülj el egy mítoszokkal és legendákkal teli világban. Az ősi szertartásoktól a híres szobrokig, nézz szembe Görögország legendás alakjaival és ismerd meg olyan mitológiai lények valódi természetét, mint például Medúza és a Minotaurusz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!