Mortal Kombat 11 Ultimate Edition (PS5)

Elérhetőség: Készleten, azonnal átvehető
Cikkszám: 5051890324955
Gyártó: Warner Bros. Interactive Entertainment
Szállítási díj: 990 Ft
Kívánságlistára teszem
11.990 Ft
Mortal Kombat 11 Ultimate Edition (PS5)
11.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A Mortal Kombat visszatért és az ikonikus sorozat következő részében jobb, mint valaha. A teljesen új Custom Character Variants funkció páratlan szabadságot biztosít a harcosok testreszabására, hogy igazán magadénak érezd őket. Az új grafikai motor olyan valósághűen kelti életre a küzdelmeket, hogy garantáltan átérzed majd minden egyes csonttörő és szemkápráztató pillanatát. Új és klasszikus harcosok kínálatával, valamint a Mortal Kombat eddigi legjobb, filmszerű élményt nyújtó sztori módjával folytatódik az immáron 25 éve futó epikus sorozat.

Itt a definitív Mortal Kombat 11 élmény! Vedd át az irányítást Earthrealm védelmezői felett a játék két kritikusok által elismert, időhajlító sztori kampányában, ahogy versenyt futnak az idővel, hogy megakadályozzák, hogy Kronika visszaforgassa az időt és újraírja a történelmet. Barátságok próbáltatnak megés új szövetségek köttetnek a minden teremtmény megmentéséért folytatott küzdelemben. A Mortal Kombat 11 Ultimate összesen 37 karaktert tartalmaz, köztükaz új Rain-t, Mileena-t és Rambo-t. A Mortal Kombat 11 felvonultat minden mókás Friendship, brutális Fatality és lélekromboló Fatal Blow kivégzést úgy, ahogy még soha. Olyan közel leszel a harcokhoz, hogy szinte érezni fogod!

PlayStation 5 és Xbox Series S/X újdonságok: dinamikus 4K felbontás, feljavított látvány, gyorsabb töltési idő, cross-platform és cross-gen támogatásés sok más

Játék kategória Verekedős
Korhatár 18+

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!