Elden Ring Launch Edition (PS5)

Cikkszám: 3391892017953
Gyártó: Bandai Namco
Kívánságlistára teszem
23.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Elden Ring Launch Edition (PS5)
23.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A Launch Edition tartalma:
•    ELDEN RING játék (lemez PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X és Xbox One platformokon)
•    Poszter
•    Művészeti kártyák
•    Matricák
•    Felvarró

A FromSoftware Inc. által fejlesztett, a produceri feladatokat ellátó BANDAI NAMCO Entertainment Inc. játéka, az ELDEN RING egy fantasy stílusú akció-RPG, amely a FromSoftware eddigi legnagyobb játéka, egy rejtéllyel és veszedelemmel teli világban.

 

Az ELDEN RING PlayStation 4-es vásárlói ingyen frissíthetnek a PlayStation 5-ös változatra*, míg a Smart Delivery támogatás az Xbox One és az Xbox Series X|S változat esetében érvényes.**

 

Jellemzők

 

EGY ÚJ FANTASY VILÁG
Járd be a Lands Between világát, egy új fantasy birodalmat, amit Hidetaka Miyazaki, a DARK SOULS-sorozat atyja, és a The New York Times bestseller írója, a Tűz és Jég Dalának szerzője, George R.R. Martin keltett életre. Fedd fel az Elden Ring erejét. Szállj szembe gazdagon kidolgozott háttértörténettel rendelkező, saját motivációval bíró ellenfelekkel, akik segítenek, vagy épp megakadályoznak a továbbhaladásban.

 

FEDEZD FEL LANDS BETWEEN TÁJAIT
Az ELDEN RING hatalmas és lenyűgöző tájakat és komor, komplex dungeonöket egyaránt tartalmaz. Járd be a lélegzetelállító világot gyalog, vagy lóháton, egyedül vagy más játékosokkal online. Vessz el a zöldellő mezők, a fojtogató mocsarak, az égbe szökő hegyek, a táj fölé tornyosuló kastélyok egy korábbi FromSoftware-játékhoz sem hasonlíthatóan grandiózus világában.

 

A MŰFAJT MEGHATÁROZÓ JÁTÉKMENET
Hozd létre saját főhősöd a FromSoftware finomhangolt akció-szerepjátékában, és alakítsd ki a saját játékstílusod a fegyverek, mágikus képességek és skillek gazdag repertoárjával. Ugorj fejest a csatákba, lopakodj, vagy hívj segítséget. Számos lehetőség áll rendelkezésedre, és csak rajtad múlik, hogy milyen stílusban kalandozol és harcolsz!

 

*A PlayStation 4-es változat vásárlói ingyen frissíthetnek a PlayStation 5-ös változatra. Ehhez lemezmeghajtóval rendelkező PlayStation 5, valamint a PlayStation 4-es lemez szükséges.

 

**A SmartDelivery az Xbox One és az Xbox Series X|S platformokat támogatja. A játék megvásárlását követően a játék Xbox Series X és / vagy Xbox One gépeken is játszható.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!