Just Dance 2022 (PS5)

Cikkszám: 5908305236054
Gyártó: Ubisoft
Kívánságlistára teszem
7.990 Ft
Just Dance 2022 (PS5)
7.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Fűzd be a barátaid és a családod, mert itt az idő feltekerni a hangerőt! A Just Dance 2022, minden idők #1 Zenés Videójáték Franchise-a, a több mint 79 millió eladott példánnyal rendelkező sorozat ősszel visszatér, hogy 40 új dallal és új univerzumokkal kápráztasson el.
Csatlakozz a több mint 138 millió játékosból álló közösséghez, és táncold ki magad!
A toplisták élét birtokló közismert dalok és igazi klasszikusok várnak: több mint 40 új dalra rophatod a táncot!

A RAJONGÓI KEDVENC JUST DANCE JÁTÉKMÓDOK VISSZATÉRNEK! A JUST DANCE-BEN MINDEN MEGTALÁLHATÓ, AMIRE CSAK SZÜKSÉGED LEHET –TE MIRE VÁGYSZ?

Testedzés szórakoztató módon? Hozd létre a saját edzésed a „Sweat móddal”, és motiváld magad a tánc közben elégetett kalóriák számolásával.
Kövesd a teljesítményed alakulását, ásd bele magad a részletes eredményekbe, és vesd össze a pontszámaid a barátaiddal
A tánc együtt jobb! Verődj csapatba a barátaiddal a kooperatív módban, és adjátok össze egymás pontjait, hogy uraljátok a táncparkettet.
A kisebbeknek keresel játékmódot? A „Kids mód” a legfiatalabbak igényeihez lett szabva. Élvezd ki a 8 gyerekbarát dalt és koreográfiát.
Úgy érzed, nincs elég dal, amire táncolhatnál? A Just Dance Unlimited előfizetéssel 700+ dalra táncolhatsz –minden példányban megtalálható az 1 hónapos próbaidőszak!
Csak egy gyors menetet akarsz? Kattints a „quick play” gombra, hogy az ízlésedhez igazított lejátszási lista elinduljon.

TÁNCOLJ EGÉSZ ÉVBEN A JUST DANCE 2022-VEL!

Vegyél részt az évszakhoz igazított szezonális eseményeken és táncolj az ezen időszak alatt elérhető ingyenes dalokra és tematizált lejátszási listákra.
Táncolj, míg csak bírod a Just Dance Unlimitednek nála. Új exkluzív dalok és közönségkedvenc Just Dance-számok bővítik az év folyamán az elérhető játékélményt

INSPIRÁLÓDJ A SZEMÉLYES AJÁNLÁSOKKAL ÉS MENTSD EL A KEDVENCEID!

Táncolj, amennyit csak lehetéséges: a Just Dance a táncolási szokásaidnak és személyes preferenciádnak megfelelően ajánl egyedi tartalmakat
Válaszd ki a legjobb előre elkészített lejátszási listákat és fedezz fel dalokat, melyek hamarosan a kedvenceiddé válnak
Szabd személyre az élményt: válaszd ki a kedvenc dalaid a Just Dance egyre növekvő repertoárjából, és hozd létre a saját lejátszási listáid!

CSATLAKOZZ A VILÁG TÁNCPARKETTJÉHEZ ÉS MUTASD MEG A VILÁGNAK, MILYEN FÁBÓL FARAGTAK!

Hívd ki a Just Dance rajongókat szerte a világban az állandóan zajló versenyek során. A szintednek megfelelő játékosokkal mérheted össze a tudásod.
Élvezd ki a „Happy Hour” alkalmakat és próbáld ki a Just Dance Unlimited ízelítőit, hogy a parti sose érjen véget.

NEM KELL KÜLÖN ESZKÖZ A MÓKÁHOZ –HASZNÁLD A TELEFONOD ÉS A JUST DANCE CONTROLLER APPOT.

A Just Dance 2022 az alábbiakkal kompatibilis:
A Switch Joy-con kontrollerei
A PS4 PlayStation kamerája
Az Xbox One Kinect-szenzora

A Just dance 2022 az alábbiakkal nem kompatibilis:
A PS5 HD kamerája
Az Xbox Series X-hez csatlakoztatott bármely kamera

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!