Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles (Switch)

Cikkszám: 5055277046577
Gyártó: Sega
Kívánságlistára teszem
19.990 Ft
Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles (Switch)
19.990 Ft

Leírás és Paraméterek


VÁLJ A PENGÉVÉ, AMELY ELPUSZTÍTJA A DÉMONOKAT!

Japánban járunk, a Taisho-periódusban. Tanjiro, egy jószívű fiú, aki faszén eladásából él, arra tér haza, hogy családját egy démon lemészárolta, ráadásul fiatal húga, Nezuko, az egyetlen túlélő démonná változott. Habár a könyörtelen valóság összeroppantotta, Tanjiro elhatározza, hogy démonvadásszá válik, azért, hogy testvérét visszaváltoztassa, családja mészárosát pedig egyszer és mindenkorra elintézze.

A testvérek bús történetében az emberiség és a démonok sorsa fonódik össze!

A Hinokami Chronicles egy lenyűgöző arena fighter stílusú játék a CyberConnect 2 csapatából, melyben a játékosok újraélhetik a Tanjiro Kamado, Unwavering Resolve Arc” és “Mugen Train Arc” felejthetetlen pillanatait.

Kövesd a Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba animéból ismerős Tanjiró történetét, miközben szembeszáll a démonokkal, hogy húgát, Nezukot visszaváltoztassa emberré.

LENYŰGÖZŐ ARÉNACSATÁK
Sajátítsd el a számos képességet és az animéból ismerős gazdag karakterkínálatot, hogy felülkerekedj a kihívókon lokálisan vagy online*.

LENDÜLETES DRÁMA
Ragadd meg Tanjiro Kamado kardját, és vezesd végig útján, melynek során démonvadásszá válik, és megkísérli visszaváltoztatni húgát.

IZGALMAS BOSSHARCOK
Az akció és a dráma elérik csúcsukat a nagy hatalommal bíró démonok csatái során, melyek alaposan letesztelik Tanjiro harciasságát és rátermettségét.

AZ EREDETI ANIME SZINKRONSZÍNÉSZEK
Az anime angol és japán szinkronszínészei kölcsönzik hangjukat a játékban feltűnő karaktereknek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!