Madden NFL 23 (használt) (PS4)

Cikkszám: H5035224124251
Gyártó: Electronic Arts
Kívánságlistára teszem
17.000 Ft
Madden NFL 23 (használt) (PS4)
17.000 Ft

Leírás és Paraméterek

Írd be magad a játékoddal a történelemkönyvekbe!

Minden döntéseddel vadonatúj módon lehetsz másokra hatással. Irányítsd te az eseményeket Franchise módban a szabadon igazolható játékosokra vonatkozó igazolásokkal, írj történelmet a Face of the Franchise The League keretein belül, és rakd össze a Madden Ultimate Team legerősebb keretét!

Hozd meg a döntéseket a vezetői székben ülve!  

Haladj tervszerűen előre és dolgozd ki a stratégiát, mint egy NFL vezetőedző. Végezz kifinomult játékosmegfigyelést, menedzseld a személyzetet és hozz stratégiai döntéseket, hogy csúcsra juttasd a franchise-odat! Az olyan új sportolói motivációk, mint a csapat földrajzi elhelyezkedése és a fizetési igények befolyásolják a szerződéses tárgyalásokat, és hozzáteszik a Franchise módhoz az NFL szabadon igazolható játékosait övező drámát. A továbbfejlesztett kereskedelmi logika alapján az MI pontosabban jeleníti meg a sztárjátékosok értékét a tisztességesebb és reálisabb ajánlatok érdekében. 

A liga az ötödik NFL-idényedbe repít majd egy általad választott készségposztban (irányító, szélső elkapó, futóposztos, védőjátékos, középső fedezet), ahol alig várod, hogy egy új csapattal kezdhesd meg a játékot. Alkudj ki egy egyéves „bizonyító" szerződést a 32 NFL-csapat egyikével, és legyél kiemelkedő a pályán mutatott teljesítményeddel, hogy jutalmakat szerezz és szintet léphess! Az új Drive Goals és Drive Summaries lehetővé teszi a játékélmény finomítását, és azt, hogy a játékod alapján visszajelzést és jutalmakat kapj. Szerezz teljesítménynövelőket a heti tevékenységekből és a meccsek közti edzésből, miközben Chad Johnson, a Madden minősítője értékeléseivel útmutatást ad a karriered fejlesztéséhez a kiemelkedő teljesítmény és a világ legjobbjai, a 99-es értékelés birtokosai közé emelkedéshez vezető utadon! Sikerül NFL-karriereddel bekerülnöd minden idők legjobbjai közé? Ez rajtad múlik.

Egyszerűsített csapatépítés, kényelmes verseny

Rakd össze álmaid keretét az NFL jelenlegi sztárjaiból, a Hall of Fame legendáiból és egyéb nagy nevekből! Mindig találhatsz magadnak egy izgalmas feladatot a Madden Ultimate Team legelső Field Pass kihívásával és jutalomkövetőjével! Játssz, hogy megszerezd az MUT Champions belépőzsetonjait, és versengj másokkal a saját kedved szerint! Az egyszerűsített készletépítés lehetővé teszi a tartalommappában történő hatékonyabb navigációt, így az egész idényben megfelelően koncentrálhatsz Ultimate Team-kereted fejlesztésére!    

Légy Te a világ legjobbja ebben a pompás, jól ismert kialakítású, 6v6-os játékmenettel rendelkező játékban, amelyben világszerte fantasztikus helyszíneket járhatsz be! Tedd mindezt stílusosan a játék legmenőbb felszereléseivel! A teljes egészében a Face of the Franchise-ba integrált játék a The Yardban még több fejlődési lehetőséget biztosít.

Tedd össze a kereted, és érezd magad igazi NFL-szupersztárként a Madden NFL 23 gyors kooperatív kieséses játékmódjában, ahol a szupersztárok X-Factor-képességei mindig aktívak. Játssz rövid meccseket az egyedi stadionokban, az amerikai futball kultúrájának dinamikus szabályait és ikonjait használva!

Játssz a barátaiddal  

Játssz féktelenül csapatoddal, megvillantva tudásod a többszemélyes játékmódokban! Vár a pompás 6v6-os, rangsorolt The Yard, az NFL-szupersztárság élményét kínáló Superstar KO, ahol az összes X-Factor-képesség állandóan aktív, vagy tedd próbára ügyességedet egy online szemtől szembeni játékban. Versengj online és offline játékokban (egyszemélyes és többszemélyes) egyaránt, vagy dönts egy gép elleni egyszemélyes offline küzdelem mellett! Játssz a stílusodnak megfelelően, beleértve a negyedek hosszát, a szabályokat, a stadionokat és a mezeket!

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
madden nfl23