Minecraft Legends Deluxe Edition (Switch)

Cikkszám: 0045496479008
Kívánságlistára teszem
15.990 Ft
Minecraft Legends Deluxe Edition (Switch)
15.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Egyesítsd az Overworldöt!

A piglinek romlottsága elterjed az egész Overworldön és mindent felperzsel, amihez hozzáér. Te leszel a hős, aki megvédi ezt a szelíd világot? Állítsd fel a stratégiádat és szállj szembe a piglinekkel epikus csatákban – azonban vigyázz: mindig visszatámadnak. Szállj szembe pinglinbázisokkal nappal és védd meg a szövetségeseidet alkonyat után. Fedezz fel buja, kincsekkel és veszedelmekkel teli vidékeket, találkozz új barátokkal és egyesülj ismerős arcokkal. A szövetségeseiddel az oldaladon már csak a világ megmentése maradt hátra.

Emeld a magasba a zászlódat a Deluxe Editionnal, benne hat további, játékon belüli skinnel: egy hős, négy mount, valamint egy további mount skinnel, amely a megjelenés után később válik elérhetővé.

•    Élj át egy páratlan, epikus legendát a Minecraft univerzumban
•    Alakíts szövetségeket új barátokkal és ismerős arcokkal, majd állj a roham élére az epikus piglinek elleni harcokban, hogy megvédd az Overworldöt.
•    Utazz keresztül egy buja, dinamikus világon, amely erőforrásokban gazdag és minden végigjátszás alkalmával változik.
•    Hívd ki a barátaidat vagy alkossatok csapatot az intenzív harcokban, miközben megvéded a faludat és az egységeidet harcba vezeted, hogy lerombold az ellenfeleid településeit.
•    Tartalmazza a Minecraft Legends alapjátékot és a Deluxe Skin csomagot, benne 6 további játékon belüli skinnel: 1 hős, 4 mount és egy további mount skinnel, amely később válik elérhetővé.
•    Arra vágysz, hogy a legjobban öltözött hős legyél a harctéren? Harcolj a piglin fenyegetéssel az Overworld legjobb ruháiban! Öltöztesd fel a hősödet és hű paripáját igényes öltözékekbe a Minecraft Legends Deluxe Skin csomaggal, benne egy hős skinnel, négy mount skinnel, valamint plusz egy mount skinnel, amely később válik majd elérhetővé. Azonban ne felejtsd el, hogy ezek a skinek nem jelentenek előnyt a harctéren – azon kívül természetesen, hogy növelik az önbizalmad!

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!