NBA 2K22 (használt) (Xbox One)

Cikkszám: H5026555364935
Gyártó: 2K
Kívánságlistára teszem
7.000 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
NBA 2K22 (használt) (Xbox One)
7.000 Ft

Leírás és Paraméterek

UGORJ FEJEST AZ IGAZI JÁTÉKBA
Játssz kedvenc NBA és WNBA csapataiddal és sztárjaiddal, és éld át a professzionális kosárlabdázás legmagasabb szintjének élhetű megvalósítását. A műfaj legjobb látványvilágával és mesterséges intelligenciájával, az aktuális csapatfelállásokkal és a történelmi csapatokkal, és sok egyébbel, a játék még soha se volt annyira igazi és tartalmas, mint az NBA 2K-ben. Érezd a közönség energiáját, a versengés intenzitását és a végtelen szórakozást napjaink egyik legimmerzívebb sportjátékában.

 

KÖVESD ÁLMAID
Alakíts egy törekvő kosarast a MyCAREER módban, és taposd ki az NBA felé vezető utad a hollywood-i kalandokat idéző út során. Szerezz barátokat és ellenségeket, miközben a csúcs felé vezető utad járod, melyre kihatással vannak döntéseid. Hírnevet szerzel egyetemi éveid során, vagy az NBA G ligájában fejleszted tovább játékod – vagy esetleg mindkettőt bevállalod? Vagy bizalommal eltelve rögtön az NBA felé veszed az irányt? Ez teljes egészében a te történeted!

 

LÉGY RÉSZESE EGY HATALMAS KOSARAS KÖZÖSSÉGNEK
Függetlenül attól, hogy a Városban (PlayStationⓇ5 és Xbox Series X|S) vagy a Neighborhoodban (PlayStationⓇ4, Xbox One, Nintendo Switch) vagy, éld ki kosaras álmaid a világ legnagyobb és legaktívabb kosaras közösségében. Dobd be minden tudásod a MyPLAYER módban, szerezz hírnevet, és domináld a pályákat. Készülj fel a Gatorade edzőközpontban, szered meg a legújabb felszerelést a SWAG’S-nál, és vegyél részt a változatos eseményeken. Légy az a kosaras, aki lenni szeretnél az NBA 2K saját kosaras központjában!

 

ÉPÍTSD FEL AZ ÁLOMCSAPATOD
Hozd létre az abszolút csapatod napjaink és a közelmúlt sztárjaiból a MyTEAM játékmódban, a gyűjtögetésre és a kompetícióra építő, folyamatosan díjazó játékmódban. A MyTEAM kombinálja a kedvenc játékosokat ábrázoló kártyák megszerzésének izgalmát és a legjobb csapatok összeállításának intenzitását. Játssz, gyűjts, krafolj, versenyezz, vegyél részt kihívásokban.

 

IRÁNYÍTS MINDENT
Öltsd magadra egy ügyvezető szerepét, vagy felügyeld az egész ligát annak elnökeként a legátfogóbb menedzser szimulációs élményben: a MyNBA és a MyWNBA (MyGM és MyLEAGUE PlayStationⓇ4, Xbox One, Nintendo Switch platformokon). Állíts össze egy csapatot, végy fel alkalmazottakat, és hozz döntéseket, melyek meghatározzák csapatod sikerét és a dinasztiává válás útját; kísérletezz új szabályokkal, versenyformátumokkal, és egyéb olyan, az egész bajnokságot befolyásoló döntésekkel és lehetőségekkel, melyek teljesen új irányba terelhetik a ligát.

 

ÉLD ÁT A LEGÚJABBAT, LEGNAGYOBBAT
Mindig van valami, amiért megéri visszatérni az NBA 2K-hoz: a legújabb NBA/WNBA csapat felállások és játékos értékek, új kihívások, új MyTEAM kártyák, a legújabb felszerelés és események a City/Neighborhood módban – és még számos más dolog. A folyamatosan bővülő tartalom és az egyik legszenvedélyesebb kosaras közösség révén a kosárlabda sohasem pihen az NBA 2K-ben.

 

EVERYTHING IS GAME
Az NBA 2K élmény többet kínál, mint egy sportágat: a teljes hoops kultúrát és mindent, ami vele kapcsolatos. Fedezz fel feltörekvő zenészeket a folyamatosan bővülő 2K Beats játékzenével. Öltsd magadra a legújabb utcai öltözékeket a MyPLAYER-eddel. Hozd létre a saját cipőid, mezeid, és brandinged az egyedi csapatod részére. Az NBA 2K-ben MINDEN JÁTÉK.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!