The Callisto Protocol (használt) (PS4)

A Day One Edition tartalma:
The Callisto Protocol alapjáték
Retro Prisoner karakter és fegyver kinézetek
PlayStation exklúzív Contraband csomag

Cikkszám: H0811949034335
Gyártó: Krafton
Kívánságlistára teszem
11.000 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
The Callisto Protocol (használt) (PS4)
11.000 Ft

Leírás és Paraméterek

Ebben a történet által vezérelt, harmadik személyű túlélő horrorjátékban, amely 300 évvel a jövőben játszódik, a játékos Jacob Lee szerepét öltheti magára – aki a sors áldozata, akit a Black Iron Prison-ba dobtak, amely a Jupiter holdján, a Callisto-n található maximális biztonságú büntetés-végrehajtási intézet. Amikor a fogvatartottak szörnyű lényekké kezdenek válni, a börtön káoszba borul. A túlélés érdekében Jacobnak meg kell küzdenie a biztonságáért, hogy megszökjön a Black Iron Prisonból, miközben feltárja a Callisto felszíne alatt eltemetett sötét és nyugtalanító titkokat. A lövöldözés és a közelharc egyedülálló keverékét alkalmazva Jacobnak folyamatosan alkalmazkodnia kell taktikájában a gyorsan fejlődő lények elleni küzdelemhez, miközben új fegyvereket, felszereléseket és képességeket kell feltárnia, hogy leküzdje a növekvő fenyegetést, és elkerülje a Jupiter Holt Holdjának borzalmait.

MÉRNÖKI PONTOSSÁGÚ HORROR

A Callisto Protocol a túlélési horror következő generációja Glen Schofield elméjéből. Az atmoszférát, a feszültséget és a brutalitást a tehetetlenség és az emberség rémisztő pillanataival ötvöző The Callisto Protocol egy olyan lüktető történetbe meríti a játékost, ahol minden sarkon kimondhatatlan borzalmak leselkednek rá.

FEDD FEL AZ EGYESÜLT JUPITER VÁLLALAT TITKAIT

A 2320-ban, a Jupiter halott holdján, a Callisto-n játszódó The Callisto Protocol-ban a játékos Jacob Lee-t, a Black Iron Prison rabját alakítja. Amikor egy titokzatos járvány káoszba sodorja a Holdat, Jacobnak szembe kell néznie legsötétebb félelmeivel, hogy legyőzze a vérszomjas lényeket, akik lesnek rá, miközben megfejti a sötét titkokat a hatalmas Egyesült Jupiter Társaság szívében.

LEGYÉL A BRUTÁLIS, STRATÉGIAI HARC MESTERE

A Callisto Protocol arra készteti a játékosokat, hogy sajátítsák el a közel- és távolsági harc izgalmas keverékét, beleértve azt az egyedülálló gravitációs fegyvert, amelyet egykor a Black Iron őrei használtak a börtönpopuláció irányítására. A játékosok kénytelenek lesznek testközelből megismerkedni groteszk ellenfeleikkel, levágni a végtagjaikat, lerobbantani a lábukat, és kreatívnak kell lenniük bármivel, ami rendelkezésükre áll, hogy túléljenek minden élet-halál összeütközést.

ÉLDD ÁT JUPITER HOLT HOLDJÁNAK ELSZIGETELTSÉGÉT

Az univerzum egyik legellenségesebb, legelszigeteltebb helye, Callisto óriási fenyegetést jelent Jacob túlélésért folytatott, kétségbeesett küzdelmében. A játékosoknak nemcsak a Black Iron Prison borzalmaival kell megküzdeniük, hanem azokkal az évszázados titkokkal is, amelyek Jupiter rég halott holdját fertőzik a felszín felett és alatt egyaránt.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!