Fifa 16 (használt) (PS4)

Cikkszám: H5035223112877
Gyártó: Electronic Arts
Kívánságlistára teszem
2.000 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Fifa 16 (használt) (PS4)
2.000 Ft

Leírás és Paraméterek

A FIFA 16 játékmenete az egész pályán megújul: a védők lekövetik még a legjobb támadókat is, védelmünket pedig valódi csapatrészként mozgathatjuk. Támadás közben új cseleket is bevethetünk, gyakran a labda irányának megváltoztatása nélkül is átverhetjük a védőket, illetve minden korábbinál pontosabban lőhetünk kapura.

Az Electronic Arts futballsorozata története során először játszhatóvá teszi a női futballistákat is, rajongók ezreinek kérésére. A tizenként női válogatott, amelyek színeiben a gyepre léphetünk, hasonlóan a férfi csapatokhoz, a végletekig realisztikus játékosokból áll majd, ennek érdekében pedig a készítők nem csupán a játékosok arcár szkennelték be és a játékosok hajnak mozgását modellezték, hanem rengeteg teljesen új animációt is rögzítettek a pályán látott mozdulatokról, valódi játékosok bevonásával, mint például az amerikai válogatott veteránja, Abby Wambach, a kanadai csapat sztárja, Jonelle Filingo, vagy az ausztrál Stephanie Catley.

A FIFA 16 készítésekor a fejlesztők még tovább tolják az Ignite motor határait, hogy a játék ne csupán külsőleg hasonlítson a valódi focihoz, hanem a játék képe, a játékosok és a labda viselkedése is minél közelebb álljon a profi futball világához, és mi magunk is a játékban érezhessük magunkat."

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!