Nintendo Labo Variety Kit (Switch)

Cikkszám: 0045496421564
Gyártó: Nintendo
Kívánságlistára teszem
21.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Nintendo Labo Variety Kit (Switch)
21.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A Nintendo történelmére építve, ami az innovatív szórakoztatás és játékélményekről szólt, a Nintendo Labo folytatja a cég küldetését és mosolyt csal az emberek arcára. Minden Nintendo Labo csomag, a generációkon átívelő, minden elméit megihlető kartonlapokból épített kreatív alkotásokat a Toy-Con-okat, melyek specifikusan a Nintendo Switch konzolhoz és Joy-Con kontrollerekhez készültek. A zongorától a motorbicikliig, a roboton át és még sok egyéb módon kel életre a Toy-Con a Nintendo Switch segítségével. Ahogy építed, egyúttal fel is fedezheted, hogyan működik a technológia és hogyan használja ki a Toy-Con egy újfajta játékélmény létrehozására.

Variety Kit – Vegyes csomag

A Vegyes csomag tartalmaz több különféle Toy-Con játékot is, beleértve egy Toy-Con távirányítású kisautót, Toy-Con horgászbotot, Toy-Con házikót, Toy-Con motorbiciklit és Toy-Con zongorát.

Toy-Con távirányítású kisautó: Helyezd bele a Bal és Jobb Joy-Con kontrollert az általad épített távirányítású kisautóba és irányítsd a Nintendo Switch érintőképernyőjének segítségével. A HD rezgés funkcióval a Joy-Con kontrollerek rezgései vezetik az általad választott irányba a kisautót. Két kisautó megépítéséhez elegendő alapanyag jár hozzá.
Toy-Con horgászbot: Építs meg egy horgászbotot, működő tekerővel és fonállal, ami összeköti a Nintendo Switch konzolt tartó állvánnyal. Fogj sok exotikus halat, amik a Nintendo Switch képernyőjén úszkálnak úgy, hogy a horgászbottal feltekered és kirántod őket a képernyőről. Ha érzed, hogy rezegnek a horgászbotba rakott kontrollerek, akkor igyekezz minél gyorsabban feltekerni és kifogni a halat.
Toy-Con házikó: Különféle darabokat illesztve a ház oldalán és alján levő nyílásokban más és más minijátékokat játszhatsz a házban. Etethetsz vagy együttjátszhatsz aranyos lényekkel, akik a Nintendo Switch képernyőjén jelennek meg. A más-más alakú elemeket a jobb oldali Joy-Xon kontroller IR kamerája érzékeli a ház tetejébe illesztve.
Toy-Con motorbicikli: Helyezd bele a Joy-Con kontrollereket a kormány két oldalába és vezess egy motort a Nintendo Switch képernyőjén. Add rá a gyújtást és fordítsd el a kormánykart, hogy máris száguldozhass a képernyőn, és balra vagy jobbra döltve a kormányt kanyarodhass és irányítsd a motorbiciklid.
Toy-Con zongora: Ha összeszerelted a 13 billentyűs zongorádat, helyezd a Nintendo Switch konzolt és a Joy-Con kontrollert a megjelölt helyekre és a különböző billentyűk lenyomásával zenélhetsz. Akár különféle alakú elemeket is helyezhetsz a zongora tetejére, hogy másfajta hanghatásokat vagy hangszínt érj el.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!