Samsung T590 Galaxy Tab A 10.5 WiFi 32GB - Fekete (SM-T590)

Cikkszám: SM-T590NZKAXEH
Gyártó: Samsung
Kívánságlistára teszem
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Samsung T590 Galaxy Tab A 10.5 WiFi 32GB - Fekete (SM-T590)

Leírás és Paraméterek

Modell: T590 Galaxy Tab 10.5 32GB 

Élvezettel pihen meg rajta a szem 

Bemutatkozik az új, optimalizált otthoni eszköz, a Galaxy Tab A (2018, 10.5). A csodás, 10,5”-es kijelzővel, 3D-s, térhatású Quad hangszóróval, kiváló teljesítménnyel és hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkező eszköz a család minden tagja számára valódi örömforrás. 
A család teljes jogú tagja 

Ha még inkább magával ragadó, a moziban tapasztalthoz hasonló filmnézési élményre vágysz otthon, családi körben, próbáld ki az új Galaxy Tab A (2018, 10.5) modellt, hiszen 10,5”-es kijelzőjéhez letisztult keret és 16:10-es képarány társul. 
Élvezd a minőségi hangzást 

A Quad hangszóró a hangok új világát tárja fel előtted. Az eszköz négy sarkára szerelt négy virtuális, térhatású hangszóró automatikusan a képernyő tájolásához igazítja a sztereó hangzást. A Dolby Atmos rendszerből érkező hang erőteljes, telt, 3D-s térhatású hangzást eredményez. 
A Dolby Atmos működése fejhallgató és Bluetooth-hangszóró használata esetén is támogatott. Előfordulhat, hogy a lejátszásra szolgáló eszközökön nem minden hangeffektus hallható.*A kép csak illusztráció.*A fülhallgatót külön kell megvásárolni. 

A vég nélküli sorozatnézés élménye 

Húzd ki a falból a Tab A (2018, 10.5) modellt, hadd kísérjen el útközben is. 7300 mAh-s akkumulátora egyetlen feltöltéssel akár 15 órányi filmlejátszásra is képes, a gyorstöltés funkcióval pedig mindössze 3,5 óra alatt teljesen feltöltheted – azaz kevesebb leállással még tovább használhatod. 
A töltési idő a környezeti feltételektől és a töltőeszköztől függ. 

Még kiválóbb teljesítmény 

A Galaxy Tab A (2018, 10.5) modellbe AP lapkakészletet és 3 GB RAM-ot szereltek, ami kiváló teljesítményt és kevesebb szaggatást eredményezett. Az eszköz emellett 32 GB tárhellyel és microSD-kártyahellyel is rendelkezik, így a kapacitása akár 400 GB-ra is bővíthető, azaz még több, kedvencnek számító HD minőségű filmet tölthetsz fel rá. 
A rendelkezésre álló tárhely országonként eltérhet..*A MicroSD-kártyát külön kell megvásárolni.*A kép csak illusztráció. 

Készenlét módban is hasznát veheted 

A Galaxy Tab A (2018, 10.5) kikapcsolt állapotban otthoni okosképernyőként használható. A Daily Board úgy is beállítható, hogy miközben az eszköz az állványon tölt, megjelenítse a képernyőn a kedvenc fényképeid. De hasznos lehet úgy is, hogy nem csupán az aktuális időjárás-előrejelzést jeleníti meg, hanem a pontos időt vagy akár a naptárt is. 
Az időjárásjelentés megjelenítéséhez adathálózati kapcsolat szükséges.*A POGO töltőállomást külön lehet megvásárolni.‡A Daily Board használatához POGO töltőállomás vagy USB-C csatlakozó szükséges.*A kép csak illusztráció.**A Bixby Voice támogatása MR-en keresztül valósul majd meg, és egy későbbi, 2019-es szoftverfrissítéssel válik elérhetővé. 

Nézz más szemmel a világra 

A Bixby Vision szolgáltatás Live Result funkciójával valós időben kereshetsz rá az információkra. Megvásárolhatod az éppen a kirakatban látott termékeket, a helyszínen azonosíthatod a látnivalókat és az üzleteket, sőt akár le is fordíthatod az idegen nyelvűfeliratokat és menüket, ha használod a Bixby Vision ikont a kamera keresőjében. 
A Bixby Live Result használatához engedélyezni kell a GPS-t.*A rendelkezésre álló funkciók és szolgáltatások nem minden országban érhetők el.*A kép csak illusztráció. 

A család minden tagjának 

A Galaxy Tab A (2018, 10.5) modellen elérhető többfelhasználós módban minden családtag egyedi élményt élhet át a saját táblagépén. Akár nyolc további felhasználónak létrehozhatsz rajta saját fiókot, akik saját ízlésük szerint hozhatják létre és módosíthatják beállításaikat. 

Mindenki biztonsággal használhatja 

A Samsung által használt Gyerek módban gyermekbarát felület jelenik meg, a szülők pedig szabályozni tudják, hogy gyermekeik mennyi ideig használják az eszközt, és mihez férhetnek hozzá. A szülők felügyelete mellett a gyermekek villámgyorsan elsajátíthatják a táblagépen rendelkezésre álló tanulási és szórakoztató funkciókat. 


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
samsung t590 tablet