Logitech G935 Wireless 7.1 Surround Sound Headset - Fekete (981-000744)

Cikkszám: 981-000744
Gyártó: Logitech
Kívánságlistára teszem
52.890 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Logitech G935 Wireless 7.1 Surround Sound Headset - Fekete (981-000744)
52.890 Ft

Leírás és Paraméterek

CSÚCSMINŐSÉGŰ HANGTECHNIKA

A legfejlettebb hangtechnika tökéletes vezeték nélküli hangminőséget nyújt. Az 50 mm-es Pro-G™ hangsugárzók és DTS Headphone:X 2.0 A DTS Headphone:X 2.0 térhatású hangzás és a gyári hangszínszabályzó-beállítások csak Windows operációs rendszeren érhetőek el, és a Logitech G HUB játékhoz készült szoftver szükséges hozzá. Kombinációja a legátfogóbb, leginkább részletgazdag és a legnagyobb beleélést nyújtó hangképet hozza létre.

2,4 GHz-es VEZETÉK NÉLKÜLI ESZKÖZ

A G935 a vezetékes és a vezeték nélküli technika előnyeit egyesíti magában, meghagyva a választás lehetőségét. A 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolaton keresztül egy feltöltéssel akár 12 órán át játszhat világítás nélkül, vagy 8 órán át alapértelmezett világítással. Az üzemidő felhasználótól és a használati körülményektől függően változhat. 12 órás üzemidő, ha nincs LED-világítás, és a mikrofonos fejhallgató hangereje 50%-ra van állítva. Az USB-kábellel való töltés közben tovább játszhat.Alternatívaként használható a 3,5 mm-es analóg bemenet, amely lehetővé teszi, hogy vezetékes üzemmódban is játszhasson – konzolon, mobiltelefonon vagy számítógépen – akkumulátoros áramellátás nélkül.

JÁTSSZON KORSZERŰEN

A továbbfejlesztett, 50 mm-es Pro-G hangsugárzók egyedi, szőtt hibrid hálóból készültek, amely bármilyen hangerőn telt hangot, mélységet és tisztaságot biztosít. A megnövelt átmérőnek köszönhetően a Pro-G minden korábbinál jobb teljesítményt nyújt. Az alacsony frekvenciájú hangok – például a robbanások és a részletgazdag hangsávok – még teltebb és moziszerű hatást keltenek. A nagy frekvenciájú hangok – lépések, lövések – hihetetlenül tiszták és rendkívül élethűek.

7.1-ES TÉRHANGZÁSON TÚL

Ismerje meg a hihetetlen DTS® Headphone:X 2.0-t, A DTS Headphone:X 2.0 térhatású hangzás és a gyári hangszínszabályzó-beállítások csak Windows operációs rendszeren érhetőek el, és a Logitech G HUB játékhoz készült szoftver szükséges hozzá. amely pontosabban adja vissza a hangot, mint a szokványos 7.1 csatornás térhatású hangzás. A játékon belüli pontos térérzékelésnek köszönhetően most már pontosan észlelheti mindennek a helyét és távolságát egy teljesen térhatású hangkörnyezetben. Ha tisztán hallja a környezetéből jövő hangokat, ez győzelmet jelenthet a vereséggel szemben.

TELJES MÉRTÉKBEN TESTRESZABHATÓ

A Logitech G HUB játékhoz tervezett szoftverrel személyre szabhatja a LIGHTSYNC RGB-megvilágítást, programozhatja a G-gombokat makrókkal és játékbeli parancsokkal, és egyedi profilokkal minden játékhoz és alkalmazáshoz testreszabhatja a hangbeállításokat.

EGY MIKROFONOS FEJHALLGATÓ, ÖSSZES PLATFORM

Egy mikrofonos fejhallgató az összes eszközhöz. Választhat a számítógép, a mobiltelefon és játékkonzolok, többek között, beleértve a Nintendo® Switch™, a PlayStation® 4 és az Xbox® One konzolt. Egyes Xbox One játékvezérlőkhöz a külön kapható Xbox adapterre lehet szükség. Mac OS, PlayStation 4, Xbox One, Switch és mobiltelefon: csak sztereó üzemmód.

SZAVAI TISZTÁN ÉS ÉRTHETŐN HALLHATÓK

A Mic+ egy lenyűgözően tiszta kommunikáció érdekében továbbfejlesztett 6 mm-es mikrofon. A mikrofon felhajtva némítható, és egy LED jelzi rajta a mikrofon állapotát. Az éppen nem használt gémes mikrofon visszahajtható a fejhallgatóba, így szinte láthatatlan lesz.

KÉNYELEMRE ÉS TARTÓSSÁGRA TERVEZVE

Még a hosszú játékmenetek során is rendkívül kényelmet biztosít a fülhallgatók és a fejpánt luxusminőségű műbőr párnázása. A G935 nagy átmérőjű fülpárnával van ellátva, hogy teljesen illeszkedjen a fül köré, ne fejtsen ki közvetlen nyomást a lágy részekre, és passzív zajszűrést nyújtson. A fülpárnák tisztítás céljából eltávolíthatók.


Fizikai jellemzők:

    Magasság: 188 mm
    Szélesség: 195 mm
    Mélység: 87 mm
    Tömeg (kábel vagy USB-vevőegység nélkül): 379 g
    Töltőkábel hossza: 2 m
    Kábelhossz (mobil): 1,5 m

Műszaki adatok:

Fejhallgató

    Hangsugárzó: Pro-G
    Méret: 50 mm
    Frekvenciaátvitel: 20 Hz – 20 kHz
    Impedancia: 39 ohm (passzív), 5 kohm (aktív)
    Érzékenység: 93 ±3 dB

Mikrofon

    Mikrofon felvételi mód: Kardioid (egyirányú)
    Méret: 6 mm
    Frekvenciaátvitel: 100 Hz – 10 kHz
    Felhajtva némítható

Vezeték nélküli hatótávolság

    Beltéri használat esetén: 15 méter
    Kültéri használat esetén: 20 méter
    Csatlakozás típusa: USB

Üzemidő (akkumulátor) Az üzemidő a használati körülményektől és a felhasználótól függően változhat. 12 órás üzemidő, ha nincs LED-világítás, és a mikrofonos fejhallgató hangereje 50%-ra van állítva.

    Megvilágítás nélkül: 12 óra
    Alapértelmezett megvilágítással: 8 óra

Követelmények

    Windows® 7 vagy újabb
    macOS 10.11 vagy újabb
    Chrome OSTM
    USB-port
    Internetkapcsolat a G HUB letöltéséhez (nem kötelező)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
935 g935 Headset Logitech