LEGO Jurassic World (Switch)

Cikkszám: 5051890319326
Gyártó: Warner Bros. Interactive Entertainment
Kívánságlistára teszem
12.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
LEGO Jurassic World (Switch)
12.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A Jurassic Park, a Jurassic Park 2. - Az elveszett világ, a Jurassic Park 3, valamint a régóta várt Jurassic World epikus történetét követő LEGO® Jurassic World TM az első videojáték, ahol a játékosok újra átélhetik és megtapasztalhatják mind a négy Jurassic film történéseit. A LEGO formában újraálmodott, és a TT Games védjegyévé vált klasszikus LEGO humorral elmesélt izgalmas kaland során a játékosok a filmek felejthetetlen jeleneteit és akcióit élhetik át újra, de lehetőségük nyílik Isla Nublar és Isla Sorna hatalmas területeinek felfedezésére is.

• Éld át mind a négy Jurassic film legfontosabb pillanatait: Egy 65 millió éve készülő, felejthetetlen kaland - végre klasszikus és vicces LEGO formában!
• Tombolj LEGO dinóként: Válassz a 20 dinoszaurusz közül, amelyek között megtalálod a barátságos Triceratopsokat, a halálos Raptorokat, az ördögi kompit, de a hatalmas T-Rex-et is.
• Saját, testreszabható dinógyűjtemény: Gyűjts a LEGO borostyánokat, kísérletezz a DNS-sel, és hozz létre teljesen egyedi és eredeti dinoszauruszokat, mint amilyen például a Dilophosaurus Rex.
• Népesítsd be és fedezd fel Isla Nublar és Isla Sorna szigeteit: Tedd egyedi dinóidat a karámokba, és teljesítsd a különleges, szabadon játszható (Free Play) küldetéseket.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
warnerakcio202306