Assassin's Creed Valhalla Geirmund Sagája (Könyv)

puhatáblás, 512 oldalas könyv
méret: 147 x 198 mm

Cikkszám: 9789634701835
Gyártó: CD Project Red
Kívánságlistára teszem
2.990 Ft
Assassin's Creed Valhalla Geirmund Sagája (Könyv)
2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Semmi sem örök, csak a becsület és a hírnév, amit kiérdemelsz magadnak.

 Hélbőrű Geirmund nagyon jól tudja ezt. Így hátat fordít királyi örökségének, hogy egy sárkányhajón nyugatra utazzon a szászok földjére, ahol vikinggé válhat, és a harcban nevet és földet szerezhet magának.

Úgy tűnik azonban, a sors szálait fonó nornák máshogy képzelik el a jövőjét. A viharos tengeren ugyanis találkozik egy a legvadabb mítoszokban is csak suttogva emlegetett lénnyel, és egy olyan ereklyét kap tőle, ami erőt, de emellett árulást is ígér.

Anglia királyságait Wessex kivételével elsöprik a viking seregek, és ahogy Geirmund egyre nagyobb megbecsülésre tesz szert vezérük, a rettegett Guthrum király csarnokában, minden erejére és ravaszságára szüksége lesz, hogy helyt állhasson a fosztogatás és harcok által megtépázott földön. Ugyanis nem minden csata dől el a pajzsfalban, és Geirmund hű harcosaival egy olyan háború közepén találja magát, amely ősi, mint maguk az istenek.

 Az utóbbi évek legnépszerűbb Assassin’s Creed játéka, a Valhalla alapján készült regény a IX. századba repít vissza, a viking kor lélegzetelállító világába.

Eredeti cím: Assassin's Creed: Valhalla - Geirmund's Saga
Írta: Matthew J. Kirby
 fordította: Rusznyák Csaba
 műfaj: történelmi kalandregény (viking kor)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
könyv