Mario + Rabbids Sparks of Hope (Switch)

Elérhetőség: Készleten, azonnal átvehető
Cikkszám: 5908305241218
Gyártó: Ubisoft
Szállítási díj: 990 Ft
Kívánságlistára teszem
12.990 Ft
Menny.:db
Mario + Rabbids Sparks of Hope (Switch)
12.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Mario, Rabbid Peach és barátaik visszatértek, hogy egy kozmikus léptékű új kalandba vágjanak! Cursa, a misztikus és alattomos entitás energiát keres ördögi tervei kivitelezéséhez, azonban ezzel a galaxist káoszba taszítja. Gonosz befolyásával veti rá magát a bolygókra, elkötelezve magát a Sparkok, a Lumas & Rabbidsok fúziójából létrejött különös lények felhabzsolása mellett, elpusztítva mindenkit, aki csak az útjába áll. Ahhoz, hogy megmentsék a Sparkokat és visszahozzák a rendet a galaxisba, Mario és barátai csapatba verődnek a Rabbids hősökkel egy misztikumban és meglepetést tartogató bolygókban bővelkedő kaland során.

Csatlakozz hozzájuk, miközben felveszik a harcot Cursával, felfedezve különös helyiekkel és vicces titkokkal teli bolygók egész garmadáját. Járj túl ellenfeleid eszén az innovatív harcrendszernek hála, amely a körökre osztott, taktikus döntéshozást keveri a valósidejű akcióval. Amikor ezen furcsa csapat kombinálja erejét a Sparksokóriási energiájával, bármi történhet -jó és rossz egyaránt!Csak a hősök legextrevagánsabb csapata képes a remény szikráját feltüzelni szerte a galaxisban!

EGY EXTRAVAGÁNS CSAPAT

Találkozz Marióval és a Rabbids-hősökkel és építsd fel álmaid csapatát három hőssel egy olyan, 9 főt tartalmazó repertoárból mely felvonultatja Rabbid Peachet, Luigit, Rabbid Mariót, Princess Peachet és pár váratlan újoncot! Használd ki a hősök különleges képességeit és járj túl még a legerősebb ellenfelek eszén is a csaták során

A TAKTIKA TALÁLKOZÁSA AZ AKCIÓVAL

Használd hőseid képességeit az innovatív harcrendszerben, amely a körökre osztott taktikát keveri a valós idejű akcióval. Irányítsd hőseidet és rohand le ellenfeleid, ugorj társaid fejére, bújj fedezék mögé... és hozz ki mindent a köreidből. Specializáld hőseid a Sparkok használatával. Vesd be az összes egzotikus erőt és eszközt, hogy létrehozd saját stratégiád és helyt állj a lehetetlennel szemben is.

EGY PÁRATLAN GALAKTIKUS KALAND

Vágj bele egy epikus kalandba a galaxison át űrhajóddal, és hozd vissza a rendet az univerzumba Szabadítsd fel minden planétát Cursa gonosz befolyása alól. Fedezd fel őket, találkozz a helyiekkel, ésfedj fel misztikus titkokat Nézz szembe meglepő bossokkal, a Nintendo univerzum ellenfeleivel és a különleges Rabbids-lényekkel a kozmikus küldetésed során!

MENTSD MEG A SPARKOKAT ÉS NYERD EL SEGÍTSÉGÜKET & EREJÜKET!

Mentsd meg a Lumasok és a Rabbidsok keresztezéséből született, rejtélyes Sparkokat, mielőtt Cursa megkaparintja őket! Használd ki különleges képességeiket és erejüket a csatában: húzz fel energiahálót, vagy küldj a fejükre tűzesőt, hogy előnyhöz juss! Minden Spark egyedi képességekkel és személyiséggel rendelkezik. Több tucat Spark található szerte a galaxisban, akiket meg kell mentened, hogy csatlakozzanak kalandodhoz.
 

Használt Új
Játék kategória Platform (Gyerekjáték)
Korhatár 7+
Megjelenés 2022.10.20

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
ksbf2023 ubipromo