Far Cry 4 + Far Cry Primal

Cikkszám: 3307215984284
Gyártó: Ubisoft
Kívánságlistára teszem
14.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Far Cry 4 + Far Cry Primal
14.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Extrák:

A Himalája rejtekében fekszik Kyrat, egy ország ahol a mindent átitató tradíció és erőszak uralkodik. A neved Ajay Ghale, aki édesanyja halálos ágyánál tett kívánságának eleget téve utazik Kyratba.  Az országban polgárháború dúl, aminek a célja az elnyomó Pagan Min rezsim megdöntése. Fedezd fel Kyrat nyílt világát, ahol a veszély ott leselkedik minden sarkon. Itt a döntéseidnek komoly ára van és minden másodperc küzdelem az életért. Isten hozott Kyrat-ban!

• Nyílt világ - Fedezd fel az eddigi legváltozatosabb helyszínekkel rendelkező Far Cry játékot és barangolj a buja őserdőkön keresztül a Himalája hófödte csúcsáig. Derítsd fel az ellenség bázisait a levegőből, a Gyrocoptered segítségével, mássz fel egy elefánt hátára és zúdítsd az állat hihetetlen erejét az ellenfeleidre. Válaszd ki a feladat végrehajtásához szükséges legmegfelelőbb fegyvert. Az eszközök széles tárháza áll rendelkezésedre, amikkel a legképtelenebb feladat is megoldható.
• Kooperatív mód - Nem kell az összes feladatot egyedül teljesítened, ugyanis a Far Cry 4 lehetővé teszi, hogy egy második játékos is beszálljon, a játék bármely pontján.
• Az aréna - Mutasd meg milyen az igazi bátorság és harcolj a hírnévért az arénában. Vívd ki az üvöltő tömeg tiszteletét és harcolj vérremenő küzdelmeket emberekkel és állatokkal egyaránt.
• Többjátékos mód - Kóstolj bele Kyrat véres történelmébe az új többjátékos módban. Az Arany Ösvény lázadás katonájaként vagy az ősi Kalinag törzs katonájaként.
• Pályaszerkesztés - Hozz létre saját pályákat és oszd meg a többi játékossal. Találj ki és rejts el végzetes csapdákat az ellenfeleid számára. A sorozat történetének legfejlettebb pályaszerkesztője áll a rendelkezésedre.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
4 cry far cry primal