Bayonetta 2 (Switch)

Ajándék Bayonetta letöltőkód!

Elérhetőség: Nincs készleten
Cikkszám: 045496421489
Gyártó: Nintendo
Szállítási díj: 990 Ft
Kívánságlistára teszem
20.490 Ft
Bayonetta 2 (Switch)
20.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Bayonetta visszatért és erősebb, mint valaha.

Használj vad fegyvereket és mérj halálos csapásokat – mint a szuper erős Umbran Climax – az angyalokra és démonokra ebben a lélegzetelállító akciójátékban. Akár társulhatsz egy baráttal, egy 2 játékos online vagy helyi wireless co-op harcra (további kiegészítők szükségesek hozzá; külön kaphatóak.)

Bayonetta egy dögös és megállíthatatlan boszorkány, aki olyan király fegyvereket használ, mint pisztolyok, ostorok, kalapácsok, lángszórók vagy mérgezett nyilak. De nem csak a harc lényeg – hanem a stílus is. Bayonetta halálos, de stílusos is, olyan képességekkel, mint a Witch Time, ami lelassítja az időt és a vadonat új Umbran Climax – egy speciális varázslat, ami megidézi a Pokoli Démonokat, hogy elpusztítsák az ellenfeleiket. A Bayonetta™ 2 játék tartalmaz továbbá egy online és egy helyi wireless 2-játékos co-op módot, ahol a játékosok glóriákban fogadhatnak saját eredményeikre, majd együtt dolgozva mérhetetlen pusztítással besöpörhetik a jutalmat.

A szexi, pimasz Bayonetta egy badass boszorkány, aki visszatért pusztítani
Használj stílusos támadásokat és halálos fegyvereket – mint a mérgezett nyilak és lángszórók
Varázslattal idézd elő az Umbran Climax segítségével Pokoli Démonokat, hogy elvégezzék a piszkos munkát.
Csatlakozz egy másik játékoshoz és játszhatok 2-játékos Tag Climax co-op módot lokális wireless kapcsolattal vagy online (további kiegészítők szükségesek hozzá; külön kaphatóak.)
A Bayonetta™ játék eredeti Wii U verziója már Nintendo Switch™ konzolon is elérhető – a Bayonetta 2 dobozában is megtalálható egy digitális letöltő kód formájában

Játék kategória Akció
Korhatár 18+

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!