Darksiders III Collector's Edition (PS4)

Cikkszám: 9120080072955
Gyártó: THQNORDIC
Kívánságlistára teszem
39.990 Ft
Darksiders III Collector's Edition (PS4)
39.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Térj vissza egy apokaliptikus Földre a hack’n’slash akció-kaland Darksiders III keretében, és légy részese FURY kalandjának, ahogy levadászod vele a Seven Deadly Sins tagjait! A Négy Lovas legkiszámíthatatlanabb és legrejtélyesebb tagja, FURY sikert kell arasson ott, ahol már sokan elbuktak – megteremteni az egyensúlyt a Földön pusztító erők között. A Darksiders III a kritikusok által elismert Darksiders sorozat várva várt harmadik epizódja.

• Játssz FURY karakterével, akinek ostorára és varázslataira hagyatkozva kell visszaállítania a jó és rossz közötti egyensúlyt a Földön.

• Engedd szabadjára FURY varázslatait és különböző alakjait, melyek mindegyike új fegyvereket, mozdulatokat és közlekedési lehetőségeket tesz elérhetővé.

• Fedezz fel egy nyílt, élő és szabadon bejárható világot, melyben FURY oda-vissza utazik, hogy felfedje minden titkát, miközben előrehalad a cselekménnyel.

• Győzd le a Seven Deadly Sins tagjait és mitikus lényektől egészen elkorcsosult lényekig terjedő szolgáik sorát.

• Merülj el a Darksiders jellegzetes látványvilágában és járd be a háború és pusztítás szabdalta, valamint a természet által visszafoglalt hatalmas, poszt-apokaliptikus helyszíneit a Mennyek csúcsától egészen a Pokol legmélyebb bugyraiig.

A csomag tartalma:

Darksiders 3 játékszoftver
Prémium csomagolás (117 cm)
FURY figura (29 cm)
Steelbook
Művészeti album
Zenei lemez
Exkluzív FURY Armor DLC (egy Fury alappáncélzatát helyettesítő, kizárólag kozmetikai jellegű eredeti skin)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
darksiders 3