LEGO Harry Potter Collection (Switch)

Cikkszám: 5051892217231
Gyártó: Warner Bros. Interactive Entertainment
Kívánságlistára teszem
11.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
LEGO Harry Potter Collection (Switch)
11.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A gyűjtemény egyetlen csomagba pakolja a LEGO-t a Harry Potter világával házasító akció-kalandjátékot, mely egy olyan kalandra invitál, melyben a varázslás, a főzetkészítés, a feladatmegoldás, és a varázslópárbajok várják a fiatal és az idősebb korosztályt. A játékosok mind a hét Harry Potter könyv és a nyolc film teljes történetét végigvihetik, feljavított látványvilággal, pályákkal, és két extra letölthető tartalommal. A LEGO Harry Potter Collection tökéletes ajándék mindazoknak, akik eddig is a J.K. Rowling jegyezte varázslóvilág rajongói voltak, vagy akik kitörő lelkesedéssel várják az univerzum új filmes felvonását, a „Legendás állatok és megfigyelésük" első fejezetét.

LEGO Harry Potter: Years 1-4: Az első négy könyvet és filmet eldolgozó első fejezet Harry Potter a Roxfortban töltött első négy esztendöjét mutatja be LEGO formában.

LEGO Harry Potter: Years 5-7: Az utolsó három könyvet és négy filmet feldolgozó második nagyobb fejezet Harry Potter a Roxfortban töltött utolsó éveit mutatja be, mely a Lord Voldemorttal vívott végső csatában kulminálódik.

Karaktercsomag DLC: A lemezen megtalálható első bővítmény 10 karaktert ad a játékhoz: Helga Hufflepuff, Lockhart (Straightjacket), Luna (Lion Head), Peeves, Hermione (Pink Dress), Ron Weasley (Ghoul), Rowena Ravenclaw és Salazar Slytherin.

Varázslatcsomag DLC: A lemezen megtalálható második bővítmény 5 varázslattal bővíti a repertoárt: Cantis, Densaugeo, Ducklifors, Melofors és Tentaclifors
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
warnerakcio202306