Armored Core VI Fires of Rubicon Launch Edition (XONE | XSX)

Előrendelői ajándék: Melander C3 G13 Special Customisation “Tenderfoothoz”

A Launch Edition tartalma:
•    Az alapjáték
•    Poszter
•    Matricák
•    Művészeti kártyák

Elérhetőség: Készleten, azonnal átvehető
Cikkszám: XBOXACVI
Gyártó: Bandai Namco
Szállítási díj: 990 Ft
Kívánságlistára teszem
17.990 Ft
Menny.:db
Armored Core VI Fires of Rubicon Launch Edition (XONE | XSX)
17.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON egyesíti a FromSoftware mech-játékok terén szerzett nagy tapasztalatát a rájuk jellemző akció-játékmenettel, hogy egy vadonatúj, magas oktánszámú élményt hozzon a sorozatba.

Az ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON-ban a játékosok a legkülönfélébb alkatrészekből és fegyverekből állíthatják össze mechjüket, hogy szabadon szárnyaljanak a küldetések helyszínein, amelyek újradefiniálják a háromdimenziós mobilitást. Szállj szembe az elsöprő ellenfelekkel úgy, hogy dinamikus mozgással, a távolsági és közelharc teljes kihasználásával lehagyod és lekörözöd az ellenségeidet. A játékosok olyan frenetikus és gyors tempójú akciót élhetnek át, amelyet csak a mechákkal lehet igazán megvalósítani.

Egy titokzatos új anyagot fedeztek fel a távoli Rubicon 3 bolygón. Az energiaforrásként használt anyagtól azt várták, hogy drámai mértékben fejleszti az emberiség technológiai és kommunikációs képességeit. Ehelyett katasztrófát okozott, amely lángokba és viharokba borította a bolygót és a környező csillagokat, létrehozva egy Égő Csillagrendszert. 

Majdnem fél évszázaddal később ugyanez az anyag újra felbukkant a Rubicon 3 bolygón, amely a katasztrófa miatt szennyezett és elszigetelt.

Földönkívüli vállalatok és ellenállási csoportok harcolnak az anyag feletti ellenőrzésért. A játékos független zsoldosként beszivárog a Rubiconra, és az anyagért folytatott harcban találja magát a vállalatokkal és más frakciókkal.

•    Dinamikus, minden irányban zajló csaták - Vezesd a mechedet a gyors tempójú, minden irányban zajló csatákban, kihasználva mozgékonyságát a földön és a levegőben egyaránt, hogy biztosítsd a győzelmet.

•    Szabd testre a mechedet a játékstílusodhoz - Fedezd fel a játékstílusok és harcstílusok széles skáláját a meched felépítésének küldetések közötti testreszabásával. Válaszd ki és szereld fel a kívánt alkatrészeket egy erőteljes testreszabási rendszeren keresztül, amely drámaian megváltoztathatja a játékstratégiádat, a manőverezőképességedet és a harci stílusodat, ahogy az akció fokozódik.

•    Izgalmas bosscsaták - Alkalmazd a támadó és védekező taktikák széles skáláját közelről és távolról, hogy legyőzd a bossokat.
 

Játék kategória Akció
Korhatár 12+
Megjelenés 2023.08.25

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
ksbf2023