Asterigos Curse of the Stars Deluxe Edition (XONE | XSX)

A Deluxe kiadás tartalma:
•    Az alapjáték
•    Call of the Paragon DLC

Cikkszám: 5056635603333
Gyártó: Gearbox Publishing
Kívánságlistára teszem
11.990 Ft
Asterigos Curse of the Stars Deluxe Edition (XONE | XSX)
11.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Üdvözöllek Aphesben - egy varázslatos és csodákkal teli városállamban, amelyet az ókori Róma és a klasszikus görög minták ihlettek. A ködbe burkolózó bazárutcáktól a komor csatornákig, a város peremén található rejtélyes erdőségektől a csillogó kristályokkal teli mély szakadékokig, Aphes tájai tele vannak szépséggel és veszélyekkel.

Válogass a különböző távolsági és közelharci fegyverek közül, és kombináld őket tetszés szerint! A talent rendszer lehetővé teszi, hogy kiválassz hat teljesen különböző fegyver közül kettőt: kard és pajzs, kettős pengék, lándzsa, kalapács, bot vagy akár mágikus karkötő. Vegyél a kezedbe egy mágikus botot, hogy távolról semmisítsd meg az ellenségeidet, vagy válts egy gigantikus harci kalapácsra és zúzd szét őket közelharcban.
Aphes nem a gyengébb idegzetűeknek való, hiába a lélegzetelállító kilátás. Küzdd át magad 60 különböző szörnyön, és találkozz 22 egyedi főellenséggel, és ismerkedj meg saját egyedi mechanikájukkal.

Minden választásod és döntésed számít. Aphes-i utazásod során felfedezheted a város átka mögötti igazságot. Beszélgetések, felfedezett dokumentumok, filmfelvételek, valamint Hilda saját naplója segítségével - amit rajzokkal, és megfigyelésekkel bővít - összerakhatod a város történetét.

Asterigos világa tele van titkokkal és el nem mondott történetekkel. Találj meg több mint 100 gyűjthető tárgyat, teljesíts számos mellékküldetést, és építsd tovább az örökségedet a New Game+ módban!

Jellemzők

•    Fedezd fel Aphes csodálatos városát, amelyet a klasszikus görög minták ihlettek, és fedezd fel az igazságot a város átka mögött.
•    Harcolj több mint 60 különböző ellenséggel, és találkozz 22 főellenséggel a történt során, és a mellékküldetésekben.
•    Kombináld és cseréld a fegyvereket menet közben. Szerelj fel egyszerre két különböző típusú fegyvert, és válj kiszámíthatatlanná a harcban.
•    Döntsd el Aphes sorsát. Az Asterigosban minden döntésed számít és befolyásolja a történetet.
•    Találj több mint 100 gyűjthető tárgyat, teljesíts számos mellékküldetést, és alakítsd a sorsodat a New Game+ módban.
•    A Deluxe Edition tartalma: A Call of the Paragons DLC a lemezen található: Amikor a Trinity eseménye közeleg, Aphes Paragons szellemei nyugtalanná válnak, és kapuk nyílnak az egész városban. Hildának fel kell nőnie a feladathoz, és be kell bizonyítania, hogy ő lesz a hősnő, aki meghatározza Aphes sorsát.
    Egy új terület: Phantasma.
    7 új főellenség.
    Új fegyver módosító rendszer.
    Új öltözet: Paragon Armor.

Merülj el mélyebbre Aphes mítoszában!

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!