Avatar Frontiers of Pandora (PS5)

Ajándék The Child of Two Worlds csomag, és Aranahe Warrior Pack!

A JÁTÉK HASZNÁLATÁHOZ INGYENES UBISOFT-FIÓKRA, VALAMINT A TELEPÍTÉS SORÁN AKTÍV, SZÉLESSÁVÚ INTERNETKAPCSOLATRA ÉS A NAGYMENNYISÉGŰ ADAT LETÖLTÉSÉVEL JÁRÓ DAY 1 PATCH LETÖLTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG. AZ OFFLINE MÓD A KÖTELEZŐ ÉRVÉNYŰ DAY 1 PATCH LETÖLTÉSE ÉS TELEPÍTÉSE, A JÁTÉK ONLINE AKTIVÁLÁSA UTÁN ÉRHETŐ EL.

Elérhetőség: Készleten, azonnal átvehető
Cikkszám: 3307216246671
Gyártó: Ubisoft
Szállítási díj: 990 Ft
Kívánságlistára teszem
20.990 Ft
Menny.:db
Avatar Frontiers of Pandora (PS5)
20.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az Avatar: Frontiers of Pandora™ egy nyugati határvidéken játszódó belső nézetű akció-kalandjáték. Elrabolva az emberi militarista vállalat által (RDA), te, egy Na’vi, arra voltál kényszerítve, hogy őket szolgáld. Tizenöt évvel később kiszabadulsz, viszont idegennek érzed magad szülőföldeden. Csatlakozz újra az elveszett örökségedhez, és fedezd fel, hogy mit is jelent igazán Na’vi-nak lenni, miközben más klánokkal szövetkezve megvéded Pandorát az RDA-tól.

FEDEZZ FEL EGY CSODÁKKAL, ÉS VESZÉLYEKKEL TELI VILÁGOT
Tapasztald meg Pandora epikus, még soha nem látott csodáit a nyugati határvidéken. Utazz keresztül egy csodálatos, de kiszámíthatatlan világ régióin, ahol az óvatlanság halálhoz vezethet.

VÁLJ NA’VI-VÁ
Zabolázd meg hihetetlen erősséged, és ügyességed, miközben személyre szabod karaktered új felszerelés készítésével, képességeid, és fegyvereid fejlesztésével, hogy a játékstílusodhoz illeszkedjen.

SZÁRNYALJ AZ ÉGEN
Kapcsolódj össze a saját személyes bansheeddel, hogy előnyösen mozogj az égen, és nagy távolságokat kényelmesen tudj megtenni a nyugati határvidéken.

SAJÁTÍTS EL SZÁMOS HARCI STÍLUST
Győzd le Pandora veszélyeit, miközben hagyományos Na’vi fegyvereket tanulsz meg precízen használni, beleértve az íjadat, és lándzsavetődet, vagy használd ki emberi tréningedet pusztítóbb fegyverekkel, mint shotgun, és rohamfegyverek.

OSZD MEG KALANDODAT TELJESEN A CO-OP KAMPÁNYBAN
Játszd végig a történetet egyjátékos módban, vagy egy baráttal kétjátékos co-op módban.

Játék kategória Akció
Korhatár 16+
Megjelenés 2023.12.07

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!