Bose Portable Home Speaker hordozható hangszóró - Fekete (829393-2100)

Cikkszám: 829393-2100
Gyártó: BOSE
Kívánságlistára teszem
139.890 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Bose Portable Home Speaker hordozható hangszóró - Fekete (829393-2100)
139.890 Ft

Leírás és Paraméterek

A BOSE Portable Home Speaker egy hordozható vezeték nélküli Bluetooth hangszóró, amelyet gond nélkül használhatsz otthon és a szabadban, és hangparancsokkal egyszerűen irányíthatod. Csatlakoztathatod a hangszórót az otthoni Wi-Fi hálózathoz, és lejátszhatsz zenét közvetlenül az adattárolódról, vagy csatlakoztathatod a telefonhoz vagy más eszközhöz Bluetooth-on keresztül. Akár beltéren, akár szabadban szeretnéd hallgatni kedvenc zenéidet, a BOSE Portable Home Speaker mindig kéznél lesz.

Különleges alakú hangszóró 
A BOSE Portable Home Speaker különleges kivitelben készül, amelynek köszönhetően egyszerre minden irányba sugározza a hangot. A hang egyszerre erősebb és mélyebb basszussal rendelkezik. Helyezd a BOSE Portable Home Speakert a szoba közepére, hogy mindenki ugyanolyan minőségű zenei élményben részesülhessen. Ha viszont a hangszórót a szoba egyik sarkába helyezed, a hang visszapattan és tökéletesen körülvesz.

Hangsegédek
Ha rendelkezésre áll Wi-Fi kapcsolat, intelligens hangszóróként is használhatod a BOSE Portable Home Speakert. A Google Assistant és az Alexa használatával csak ki kell adnod egy hangparancsot a kedvenc dal, internetes rádióállomás vagy hangoskönyv lejátszásához. A BOSE Portable Home Speakerrel üzeneteket küldhetsz, vezérelheted az okosotthoni kiegészítőket, és rövid időn belül tökéletes áttekintést kaphatsz az időjárásról is.

Internetes lejátszás
A BOSE Portable Home Speaker lehetővé teszi az internetes platformok használatát a zene lejátszásához. Könnyedén csatlakozik a Spotify-hoz, az Amazon Music-hoz és a Deezer-hez a Wi-Fi-kapcsolaton keresztül. Ha éppen nem áll rendelkezésre Wi-Fi kapcsolat, akkor a BOSE Portable Home Speaker Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható okostelefonhoz vagy más eszközhöz.

A BOSE Portable Home Speaker egyszerű telepítéséhez és beállításához elérhető a Bose Music alkalmazás. Az alkalmazás ingyenesen letölthető, és zene váltásra vagy szoftverfrissítésre is használható. Az alkalmazás lehetővé teszi a BOSE Portable Home Speaker csatlakoztatását más BOSE eszközökhöz. Tökéletes áttekintést nyújt, és egyszerre több eszközt is vezérelhetsz vele, vagy mindegyik szobában más-más dalt játszhatsz le.

Főbb jellemzői:
Speciális ovális kivitel
WIFI kapcsolat
Lehetőség további BOSE hangszórók csatlakoztatására
Fekete szín
Hangsegédek az egyszerű kezelés érdekében
A Bluetooth-kapcsolat lehetővé teszi a telefonhoz és más eszközökhöz való csatlakozást
Zenelejátszás Amazon music-on vagy Spotify-on keresztül
Bose music mobilalkalmazás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
bose