Bose Smart Soundbar 300 - Fekete (843299-2100)

Cikkszám: 843299-2100
Gyártó: BOSE
Kívánságlistára teszem
139.890 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Bose Smart Soundbar 300 - Fekete (843299-2100)
139.890 Ft

Leírás és Paraméterek

  • Semmihez sem hasonlítható: ez az elegáns soundbar TV-hez, filmekhez, zenéhez és játékokhoz kiterjedt hangzást, kivételes tisztaságot és gazdag basszust biztosít, valamint matt fekete felülettel és fémráccsal büszkélkedhet.
  • Akusztikus teljesítmény: Öt teljes tartományú meghajtó széles, tiszta hangzást biztosít, így a soundbar tökéletes TV-hez, filmekhez, játékokhoz és egyebekhez.
  • Beépített Alexa: Az Amazon Alexa és a Google Assistant be van építve ebbe az intelligens soundbarba a kihangosított hangvezérlés érdekében. A zajcsökkentő mikrofonrendszer minden irányból rögzíti a hangját.
  • Hangvezérlés TV-készülékén: Az exkluzív Bose Voice4Video technológia kibővíti az Alexa képességeit, lehetővé téve, hogy egyetlen hangparanccsal vezérelje ezt az intelligens hangsugárzót, TV-t és kábel-/műholdas dobozt.
  • Csatlakoztatás: Párosítsa eszközét ezzel a vezeték nélküli soundbarral, hogy kedvenc zenéit és egyebeket streamelhessen Bluetooth-kapcsolaton, otthoni Wi-Fi-hálózatán, Apple AirPlay-en vagy Spotify Connecten keresztül.
  • Egyszerű beállítás: Csatlakoztassa ezt az intelligens hangsugárzót a tévéhez optikai audiokábellel (mellékelve) vagy HDMI-kábellel (külön megvásárolható), és töltse le a Bose Music alkalmazást az irányított beállításhoz.
  • Elegáns kialakítás: Ez a vezeték nélküli soundbar valamivel több mint 2 hüvelyk magas, és elhelyezhető a TV-készüléke előtt, vagy a falra szerelhető (a fali konzolok külön vásárolhatók meg).
  • Rendszerbővítés: Ez a Bluetooth-soundbar kompatibilis más Bose-termékekkel többszobás zenehallgatáshoz, vagy a Bose Bass Module 500 vagy 700 vagy Bose Surround Speakers 700 hangszórókkal.
  • A méretei: 5,6 cm magas x 67,5 cm szélesség x 10,2 cm mély.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
bose