Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.000 Ft

Chernobylite (használt) (PS4)

Elérhetőség: Nincs készleten
Cikkszám: H5060522097631
Gyártó: Perpetual Games
Szállítási díj: 990 Ft
5.000 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A Chernobylite egy science-fiction túlélő horror RPG. A csernobili lezárt övezet hiperrealisztikus, 3D-szkenneléssel készült senkiföldjén játszódó játékban Igort, a csernobili erőmű egykori alkalmazottját, egy fizikust alakítasz, aki visszatér Pripyatba, hogy a 30 évvel korábban eltűnt menyasszonya rejtélyes eltűnésének okai után nyomozzon. Szállj szembe az ellenséges katonai jelenléttel, a többi stalkerrel, a természetfeletti lényekkel, és a könyörtelen környezettel, miközben az igazság nyomába eredsz.Készülj fel a túlélés, az összeesküvés, a horror, a szerelem és a megszállottság kalandjára!

 

A Special Retail Edition egy nyomtatott térképet, egy digitális művészeti albumot, és egyéb extrákat tartalmaz.

 

Lopakodás, túlélés, harc
A túlélés a zónában nem egyszerű, és minden egyes nap új kihívásokat, bajtársak halálát, apadó készleteket hoz. Csapj le az árnyékokból, vagy robbants ki tűzharcokat. A veszély minden sarkon ott leselkedik.

 

Bázisépítés és kraftolás
Építsd fel a saját bázisod, ahonnét naponta indulhatsz küldetésekre és portyázásokra. Használd a bázis állomásait és kraftolj felszerelést, csapdákat, fegyvereket, vagy módosításd már meglévő felszereléseid.

 

Nyersanyag & csapatmenedzsment
Társaid a túlélés zálogai. Minden egyes nap körültekintő és alapos tervezést igényel, menedzselned kell erőforrásaid és társaid feladatait is.

 

Non-lineáris történetmesélés & stratégia
Nincs két ugyanolyan végigjátszás. Ahogy a döntések, úgy a történet sorsa is a te kezedben van. Dönts okosan, bízz meg társaidban (vagy ellenkezőleg...), használd a nyersanyagokat a túléléshez vagy a kutatáshoz, nézz szembe a konfliktusokkal vagy kerüld el őket. A jövő csak rajtad múlik.

Használt Használt
Játék kategória Akció
Korhatár 18+
Megjelenés 2021.10.01

Youtube videók

Az oldal tetejére