DC Justice League: Cosmic Chaos (PS4)

Elérhetőség: Készleten, azonnal átvehető
Cikkszám: 5060528038546
Gyártó: Outright Games
Szállítási díj: 990 Ft
Kívánságlistára teszem
5.990 Ft
Menny.:db
DC Justice League: Cosmic Chaos (PS4)
5.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Fogj össze a káosz ellen egy teljesen új, nyíltvilágú kalandban, ahol a Justice League szembenéz Mr. Mxyzptlkkel, egy nagy erejű tréfamesterrel az 5. dimenzióból. Légy akár Batman, Wonder Woman, vagy Superman és szállj szembe a néhány legerősebb szupergonosszal a DC univerzumban; köztük Bizarroval, Starroval a hódítóval, Clayface-szel és sok mással egy epikus, Happy Harbor békéjéért folytatott harcban.

A DC's Justice League: Cosmic Chaos lehetővé teszi, hogy a saját stílusodban játssz akcióval teli küldetések, fárasztó csaták és merész kihívások során! Repülj Happy Harbor körül Supermanként, vagy vágj át az égen Wonder Womanként, a döntés a tiéd! Használd mindegyik szuperhőst, hogy segítsenek megoldani a rejtvényeket, legyőzni az ellenfeleket és feloldani menő ruházatokat és különleges fejlesztéseket. Játssz a barátokkal vagy a családdal 2-játékos kanapé kooperációs Instant Action módban és fedezzétek fel Happy Harbort, a Justice League otthonát. Meg tudod állítani Mr. Mxyzptlk káoszát és békét tudsz teremteni Happy Harborban?

Válj Happy Harbor hősévé - a feloldható Elemental Attackokkal, valamint ikonikus mozdulatokkal és páncélzattal, köztük Superman Heat Visionjével, Wonder Woman Truth's Pulljával és Batman robbanó Batarangjaival.

Indulj hősies mellékküldetésekre - és kutasd fel Happy Harbort nyomok után, amelyek elvezetnek a gonoszokhoz, jutalmakhoz és titkos helyekhez
 
Gyűjts és fejlessz - az egyedi ruházatokkal és az Artifacts of Justice-szal, benne 30 erős támadó és védekező tárggyal, mint Green Arrow íja és Raven köpenye.

Játék kategória Platform (Gyerekjáték)
Korhatár 7+
Megjelenés 2023.03.10.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!