Dyschronia: Chronos Alternate (PS5 VR2)

A JÁTÉK KIZÁRÓLAG PLAYSTATION VR 2 SZEMÜVEGGEL HASZNÁLHATÓ.

Elérhetőség: Készleten, azonnal átvehető
Cikkszám: 5060522099840
Gyártó: Perpetual Games
Szállítási díj: 990 Ft
Kívánságlistára teszem
14.990 Ft
Menny.:db
Dyschronia: Chronos Alternate (PS5 VR2)
14.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Oldj meg egy elméletben lehetetlennek tűnő bűnügyet ebben az izgalmas sci-fi rejtélyben.

Játssz az anime stílusú, sci-fi bűnügyi nyomozós játék mind a három epizódjával. Az Episode I és II már elérhető, az Episode III pedig 2023-ban később érkezik.

A neved Hal Scion és nyomozó vagy, de valami megkülönböztet mindenkitől. A "variant human"-ként ismernek, egy olyan személyként, akinek megvan az a különleges képessége, hogy belelásson a múltba és meg is változtassa azt. Most pontosan ez az a különleges képesség, amire szükség van. 

Fenyegető erőkkel kell szembenézned, amelyek próbára teszik a mentális agilitásodat. Bújj el, fuss, lopakodj és menekülj meg a veszélytől, miközben bizonyítékokat gyűjtesz.  Ezek után gyanúsítsd meg az elkövetőket izgalmas bírósági szekvenciák során, ahol be kell bizonyítanod a bűnösségüket, még akkor is, ha ők ellened küzdenek minden percben.

Különleges képesség
•    Használd a különleges képességedet, hogy visszatekerd az időt és megváltoztasd a múltat 

Terepmunka
•    Lépj be a kiterjesztett álomba — az Astrum Close lakosainak jólétét megóvó kollektív álomba 
•    A nyomozásod a valóságból az álomba, az álomból a valóságba, majd ismét vissza vezet majd, miközben az ügy mögött meghúzódó igazságot keresed!

Próba
•    A város integrált MI-je, Justicius azt a megbízást kapta, hogy ebben az idillikus metropoliszban a bűnügyi rátát 0.001%-on tartsa 
•    Mutass meggyőző, konkrét bizonyítékokat és old meg az ügyet. Játszd újra a bűntényt az összegyűjtött bizonyítékokkal és fedd fel az igazságot

Lopakodás
•    A nyomozásod során az életed kockáztatod. Elkerülöd az ellenség figyelmét vagy eltereled majd a figyelmüket magadról?

Rejtvények
•    Nyomok rejtőznek az egész városban, amelyek megtalálhatsz, azonban minél mélyebbre ásol, annál több rejtélyre bukkanhatsz
•    Lépj kapcsolatba a környezeteddel, miközben nyomokra vadászol

Játék kategória Kaland
Korhatár 12+
Megjelenés 2023.03.31
PS VR2 Szükséges

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!